ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οικονομικό Επιμελητήριο: ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων και ΠΔΣΟ χαιρετίζουν το αποτέλεσμα

Εικόνα του άρθρου Οικονομικό Επιμελητήριο: ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων και ΠΔΣΟ χαιρετίζουν το αποτέλεσμα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/12/2023, 15:51
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Προοδευτική Δημοκρατική Συνεργασία Οικονομολόγων πήρε την πρώτη θέση στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου-παραρτήματος Ηπείρου, με ποσοστό 43,80%.

Η παράταξη με ανακοίνωσή της ευχαριστεί όσους και όσες ψήφισαν , συμπληρώνοντας:

«Η αύξηση της συμμετοχής κατά 34% και η πλειοψηφική επιλογή των επιστημόνων συναδέλφων μας γεμίζουν ευθύνη για την επόμενη τετραετία».

Σχετικά με το μήνυμα των εκλογών αναφέρει ότι «οι οικονομολόγοι της Ηπείρου ζητούν άμεση αναβάθμιση του επιστημονικού μας φορέα. ΟΕΕ χρήσιμο στα μέλη του».

Η νομαρχιακή Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ δηλώνει περήφανη για την πρωτιά της ΠΔΣΟ και συγχαίρει τα μέλη του ψηφοδελτίου «αλλά και όσους υποστήριξαν την προσπάθεια αυτή ώστε η παράταξή μας να επανέλθει ως πρώτη δύναμη μετά από χρόνια, με σαρωτική αύξηση των ποσοστών της».

Τονίζει δε ότι «αυτό επιτεύχθηκε με επίμονη προσπάθεια, ενεργή συμμετοχή, τεκμηριωμένες θέσεις και προτάσεις με στόχο να δοθούν λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνεργοι νέοι οικονομολόγοι, οι λογιστές-φοροτέχνες, οι δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, οι οικονομολόγοι εκπαιδευτικοί και όλες εν γένει οι οικονομολογικές ειδικότητες».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back