Συντακτης: Γιώργος Τσαντίκος
Δημοσιευση: 19-12-2019, 16:05
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Napalm Records είναι μάλλον η μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρία στην Ευρώπη (είναι αυστριακή) και από τώρα, έχει στο «οπλοστάσιό» της και τους Villagers of Ioannina City.

 Η γιαννιώτικη μπάντα κάνει το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα της και θα συνυπάρξει στο label με ογκόλιθους του σκληρού ήχου σε όλες τις εκδοχές του: Από τις μεγαλύτερες black μπάντες (χώρο από τον οποίο ξεκίνησε η Napalm), μέχρι μουσικές… θεότητες όπως οι Monster Magnet, οι Kadavar, οι WASP, οι Grave Digger, οι Candlemass, αλλά και οι Smashing Pumpkins (ναι, οι γνωστοί).

Στην κοινή ανακοίνωση, αναφέρεται ότι η μπάντα υπέγραψε συμβόλαιο για όλο τον κόσμο και στις 3 Απριλίου, το Age of Aquarius θα κυκλοφορήσει ξανά, από τη Napalm recs.

Η μπάντα στην ανακοίνωσή της αναφέρει μεταξύ άλλων: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι για το ξεκίνημα της συνεργασίας μας με τη Napalm recs, μια από τις κορυφαίες ροκ-μέταλ δισκογραφικές στον κόσμο».

Σημειωτέον ότι VIC και άλλα, θα βρείτε στο Θυμωμένο Πορτραίτο την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, στο παζάρι της Mantra records. 

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
kaissa 2