Oikonomou pisoi
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι VIC στη Napalm records

Εικόνα του άρθρου Οι VIC στη Napalm records
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/12/2019, 18:05
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Napalm Records είναι μάλλον η μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρία στην Ευρώπη (είναι αυστριακή) και από τώρα, έχει στο «οπλοστάσιό» της και τους Villagers of Ioannina City.

 Η γιαννιώτικη μπάντα κάνει το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα της και θα συνυπάρξει στο label με ογκόλιθους του σκληρού ήχου σε όλες τις εκδοχές του: Από τις μεγαλύτερες black μπάντες (χώρο από τον οποίο ξεκίνησε η Napalm), μέχρι μουσικές… θεότητες όπως οι Monster Magnet, οι Kadavar, οι WASP, οι Grave Digger, οι Candlemass, αλλά και οι Smashing Pumpkins (ναι, οι γνωστοί).

Στην κοινή ανακοίνωση, αναφέρεται ότι η μπάντα υπέγραψε συμβόλαιο για όλο τον κόσμο και στις 3 Απριλίου, το Age of Aquarius θα κυκλοφορήσει ξανά, από τη Napalm recs.

Η μπάντα στην ανακοίνωσή της αναφέρει μεταξύ άλλων: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι για το ξεκίνημα της συνεργασίας μας με τη Napalm recs, μια από τις κορυφαίες ροκ-μέταλ δισκογραφικές στον κόσμο».

Σημειωτέον ότι VIC και άλλα, θα βρείτε στο Θυμωμένο Πορτραίτο την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, στο παζάρι της Mantra records. 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back