Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Οι τέσσερις αντιδήμαρχοι του Δήμου Δωδώνης

Εικόνα του άρθρου Οι τέσσερις αντιδήμαρχοι του Δήμου Δωδώνης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/09/2019, 22:20
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τους τέσσερις νέους αντιδημάρχους με θητεία έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020 όρισε με απόφασή του ο δήμαρχος Δωδώνης Χρήστος Ντακαλέτσης.

Οι αντιδήμαρχοι και οι αρμοδιότητές τους είναι:

- Νίκος Λώλος, με ευθύνη το Γραφείο Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Διαφάνειας και τα Γραφεία Διοικητικών και Οικονομικών Θεμάτων. Επίσης, υπό την ευθύνη του τέθηκαν οι κατά τόπον αρμοδιότητες για τη Δημοτική Ενότητα Αγίου Δημητρίου.

- Βασίλης Χήρας, με ευθύνη το Γραφείο Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού και το Γραφείο Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας. Επιπλέον, του ανατέθηκαν οι κατά τόπον αρμοδιότητες για τη Δημοτική Ενότητα Λάκκας Σουλίου.

- Πέτρος Βασιλείου, με ευθύνη το Γραφείο Τεχνικών Έργων και Μελετών, το Γραφείο Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων, την Ύδρευση και την Αποχέτευση. Του ανατέθηκαν και οι κατά τόπον αρμοδιότητες της Δημοτικής Ενότητας Σελλών.

- Γρηγόρης Γιαννάκης, με ευθύνη το Γραφείο Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και το Γραφείο Καθαριότητας κι Ανακύκλωσης. Επίσης, τέθηκαν υπό την ευθύνη του οι κατά τόπον αρμοδιότητες της Δημοτικής Ενότητας Δωδώνης.

Παράλληλα, σε ειδική συνεδρίαση, εξελέγη πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δωδώνης η Μαρία Μπουκουβάλα, αντιπρόεδρος ο Βάιος- Αλέξανδρος Σκλιβανίτης και γραμματέας ο Βασίλης Δήμος.

Η επανεκλεγείσα δημοτική αρχή Δωδώνης έχει πια την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς το δικαστήριο έκανε δεκτή την ένσταση που κατέθεσε η παράταξη του δημάρχου Χρήστου Ντακαλέτση και της απέδωσε μία επιπλέον έδρα.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back