Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Οι ρευματολόγοι της χώρας, στα Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου Οι ρευματολόγοι της χώρας, στα Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/01/2019, 14:27
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η Ρευματολογική Κλινική της Ιατρικής Ιωαννίνων διοργανώνει στις 18-19 Ιανουαρίου  (17.45) την 21η επιστημονική εκδήλωση Ρευματολόγων Βορειοδυτικής Ελλάδας, στο ξενοδοχείο Du Lac.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρείας και Επαγγελματικής Ένωσης Ρευματολόγων Ελλάδος.

Θα αναπτυχθούν επιστημονικά θέματα από καταξιωμένους ρευματολόγους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θέματα που αφορούν τις σύγχρονες ερευνητικές, διαγνωστικές και θεραπευτικές εξελίξεις στο τομέα της Ρευματολογίας και στην κλινική εφαρμογή τους.

Μεταξύ άλλων θα συμμετάσχει ο καθηγητής Χαράλαμπος Μουτσόπουλος, ενώ ανάμεσα στους ομιλητές θα είναι ο καθηγητής Ρευματολογίας Oliver Distler από το Department of Rheumatology and Center of Experimental Rheumatology, Zurich Center for Integrative Human Physiology University και ο Gay Steffen του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Ζυρίχης, οι καθηγητές Π.Γ. Βλαχογιαννόπουλος, Α.Κ. Τζιούφας και οι ομότιμοι καθηγητές Α. Α. Δρόσος και Φ. Σκοπούλη από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η συμμετοχή στις εργασίες της εκδήλωσης θα είναι δωρεάν.

Το Επιστημονικό Πρόγραμμα της επιστημονικής εκδήλωσης, είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της Ρευματολογικής Κλινικής, ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back