Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Οι πολίτες αγωνιούν»

Εικόνα του άρθρου «Οι πολίτες αγωνιούν»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/07/2020, 20:30
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Χαιρετισμό στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Ιωανίνων στο θεατράκι, με τους Νίκο Βούτση και Νίκο Μπίστη, απεύθυνε η βουλευτής Μερόπη Τζούφη. Μεταξύ άλλων είπε ότι «οι πολίτες φοβούνται και αγωνιούν για την επόμενη μέρα. Ζητούν ίσες ευκαιρίες και ίση μεταχείριση. Ζητούν να σταθούμε δίπλα τους, να συμμεριστούμε τις αγωνίες των εργαζομένων και των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Παράλληλα μας ασκούν γόνιμη κριτική για τον τρόπο που ασκήσαμε διακυβέρνηση».

Αναφέρθηκε στους «πυλώνες του νέου κοινωνικού συμβολαίου» που παρουσίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε το εξής: «Έχουμε ιστορικό χρέος να μην αφήσουμε τον τόπο να γυρίσει πίσω, αλλά να τον ξαναφέρουμε στην τροχιά της προόδου και της δημιουργίας. Να μην αφήσουμε μια Δεξιά με ιδέες και πρακτικές από τα παλιά να γίνει καθεστώς».

Προειδοποίησε δε ότι «τους επόμενους μήνες η χώρα θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη οικονομική ύφεση της μεταπολιτευτικής περιόδου, με νέα κρίση, μόλις δύο χρόνια από την έξοδο από τα μνημόνια, με πιθανό ένα δεύτερο κύμα κορονοϊού και γεωπολιτικές εξελίξεις» και ότι «είναι χρέος μας να οργανώσουμε την προγραμματική αντιπαράθεση, την προβολή θετικών προτάσεων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, της κλιματικής αλλαγής, την αξιοποίηση των εξελίξεων της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης υπέρ των εργαζομένων».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back