Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 24-10-2016, 16:17
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ένα αναπηρικό καροτσάκι για τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΑμεΑ της «Μέριμνα» προσέφεραν σήμερα οι «πηγές Κωστηλάτας», εγκαινιάζοντας μια συνεργασία στήριξης του σημαντικού έργου που επιτελεί η Αστική Μη Κερδοσκοπική εταιρεία για τα παιδιά με αναπηρία.

Το αμαξίδιο όπως και σημαντικές ποσότητες εμφιαλωμένου νερού για τα παιδιά, παρέδωσε ο Νικόλαος Παναγιώτου, διευθυντής μάρκετινγκ και ένας εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας, στη γενική διευθύντρια της «Μέριμνα», Ρόη Ζηκίδου, λέγοντας πως «σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς βοηθάμε όσους έχουν ανάγκη κι ανοίγουμε δρόμους συνεργασίας με τη Μέριμνα».

Η κα Ζηκίδου αφού ευχαρίστησε θερμά για την προσφορά προέτρεψε κι άλλους να στηρίξουν το έργο της Μέριμνας: «Θέλουμε κι άλλους να έρθουν κοντά μας, γιατί οι ανάγκες είναι πολλές, τα παιδιά αυξάνονται και κάθε στήριξη που έχουμε δίνει και σε εμάς δύναμη να συνεχίζουμε».

«Είναι σημαντικό να αποκτάμε καινούργιους φίλους και η οικογένεια μας να μεγαλώνει», υπογράμμισε από την πλευρά της η κ. Ανέτα Ρήτα, διευθύντρια των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία «Μέριμνα».


ΚΑΙ ΝΕΟ ΚΔΑΠ

Τέλος όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της «Μέριμνα», στα σκαριά βρίσκεται η δημιουργία ενός ακόμη ΚΔΑΠ χωρίς ωστόσο να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες. Το νέο ΚΔΑΠ θα προστεθεί στα τέσσερα υπάρχοντα στα οποία φιλοξενούνται πάνω από 100 ΑμεΑ. 

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
iper piso solidus