Oikonomou pisoi
ΗΠΕΙΡΟΣ

Οι Ορίζοντες βλέπουν «πολιτική επιτυχία»

Εικόνα του άρθρου Οι Ορίζοντες βλέπουν «πολιτική επιτυχία»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/07/2021, 15:43
ΗΠΕΙΡΟΣ

Οι Ορίζοντες Ηπείρου θεωρούν προσωπική πολιτική επιτυχία του επικεφαλής τους, Σπύρου Ριζόπουλου, τη «διαβεβαίωση ότι στο πρόγραμμα στήριξης της κυβέρνησης θα συμπεριληφθούν όλες οι καλλιέργειες, ακόμα κι εκείνες που ήταν στο στάδιο της προ-άνθισης», από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Αυτό αναφέρει η παράταξη σε ανακοίνωσή της, επικαλούμενη είδηση από την ΕΡΤ.

Τονίζει ότι «με βάση τον προγραμματισμό Θα αποζημιωθεί το σύνολο των ζημιών που προκλήθηκαν και θα υπάρξει κάλυψη της αποζημίωσης που θα υπολογιστεί στο 100% της ασφαλιζόμενης αξίας. Στο πλαίσιο αυτό Θα υπάρξει άμεση προκαταβολή του 40% των εκτιμηθέντων ζημιών από τον ΕΛΓΑ μέχρι τα τέλη Ιουλίου. Το ποσό της τάξης των 155 εκατ. ευρώ θα καταβληθεί στον ΕΛΓΑ μέσω του Υπουργείου Οικονομικών».

Την υπόθεση την είχε κυνηγήσει αρκετά η παράταξη, με προτάσεις της και επιστολές από τον περασμένο χειμώνα. Ο κ. Ριζόπουλος δήλωσε «απόλυτα ικανοποιημένος» και πρόσθεσε «η παράταξή μας εργάζεται με όλες τις δυνάμεις, για να προωθήσει τα συμφέροντα της Ηπείρου και των Ηπειρωτών. Δεν μένουμε στα λόγια. Καταθέτουμε σοβαρές προτάσεις, συνομιλούμε με τους κατάλληλους θεσμικούς φορείς και φέρνουμε αποτελέσματα. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου μας».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back