ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Οι «ορφανές» ανακοινώσεις της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων

Εικόνα του άρθρου Οι «ορφανές» ανακοινώσεις της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/08/2023, 11:27
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η Ένωση Ξενοδόχων ν. Ιωαννίνων δηλώνει –κατά πλειοψηφία- ότι δεν έχει σχέση με την ανακοίνωση που στάλθηκε χτες στα ΜΜΕ των Ιωαννίνων και επιχαίρει για τις «διεθνείς πτήσεις του αεροδρομίου».

Η ανακοίνωση ήρθε από mail που φέρει το όνομα της Ένωσης και το συνοδευτικό γραφικό (ο Τύπος Ιωαννίνων δεν το αναπαρήγαγε), έχει τη διεύθυνση mail ioanninaairport.eu, την οποία είχε παρουσιάσει (και) η Ένωση Ξενοδόχων πέρυσι (διαβάστε εδώ σχετικά).

Η Ένωση λοιπόν, αναφέρει σε ανακοίνωση που ήρθε από το mail του προέδρου της, Σπύρου Σουρέλη και φέρει την υπογραφή του καθώς και των εξής μελών: Γιωτόπουλος Ευάγγελος Α’ Αντιπρόεδρος, Βαντώλας Θεόδωρος Γραμματέας, Πατερούσης Δημοσθένης Ταμίας. Δεν υπογράφουν η β’ αντιπρόεδρος Έφη Εξάρχου και τα μέλη Ελευθέριος Ζαρκάδας και Στάθης Σιούτης. Αυτή είναι η συνολική σύνθεση του ΔΣ, που μπορείτε να τη δείτε εδώ.

Ο κ. Σουρέλης και οι συνυπογράφοντες λοιπόν, αναφέρουν ότι δεν γνωρίζουν ποιος έστειλε την ανακοίνωση και «δεν έχει σε καμία περίπτωση την συναίνεση της πλειοψηφίας του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων».

Σημειώνει δε ότι και στο παρελθόν έχουν συμβεί ανάλογες ενέργειες και δράσεις «που δεν έχουν την συναίνεση έστω της πλειοψηφίας του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων και δημοσιοποιούνται αυθαίρετα».

Από εδώ και στο εξής, τα δελτία Τύπου της Ένωσης θα φέρουν τις υπογραφές του προέδρου και του γραμματέα, καθώς και αριθμό πρωτοκόλλου, που σημαίνει ότι θα έχουν λάβει την έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου έστω κατά πλειοψηφία.

«Σε ανάλογες περιπτώσεις στο μέλλον που απευχόμαστε, πέρα από την άμεση διάψευση, επιφυλασσόμαστε και για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας, στην προσπάθεια προάσπισης των συμφερόντων της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων και διαφύλαξης της νομιμότητας».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back