ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι μικρομεσαίοι ψάχνουν περισσότερες τραπεζικές προσβάσεις

Εικόνα του άρθρου Οι μικρομεσαίοι ψάχνουν περισσότερες τραπεζικές προσβάσεις
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/07/2024, 13:28
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τα προγράμματα ενίσχυσης της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας παρουσίασε η διευθύνουσα σύμβουλος της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας Ισμήνη Παπακυρίλλου, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Τράπεζα Ηπείρου, με τη συγκεκριμένη θεματική.

Η κα Παπακυρίλλου αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις δυνατότητες που παρέχει το ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ, τονίζοντας ότι «καθιστά τη χρηματοδότηση περισσότερο προσβάσιμη και διευρυμένη για κάθε μικρομεσαία επιχείρηση με στοιχειωδώς υγιή οικονομικά μεγέθη».

Στην εκδήλωση μίλησαν, τόσο ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας, Ιωάννης Βουγιούκας, όσο και ο πρόεδρος Βασίλης Κολιός, καθώς και ο εντεταλμένος εκτελεστικός σύμβουλος, Βασίλης Τσουκανέλης.

Ο κ. Βουγιούκας αναφέρθηκε στο ρόλο της Τράπεζας Ηπείρου στην τοπική οικονομία και προανάγγειλε την ενίσχυση των γραφείων ενημέρωσης των Επιμελητηρίων της Ηπείρου και τη διασύνδεση της τράπεζας και των Επιμελητηρίων, με στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τις επιχειρήσεις.

Η εκδήλωση περιλάμβανε και δύο σχετικά πάνελ, όπου εκπρόσωποι επιχειρήσεων και φορέων παρουσίασαν προβλήματα, ιδιαιτερότητες και ανάγκες κάθε κλάδου.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3