ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι «Μικρές νοθείες», ο Βασίλης και ο Οδυσσέας

Εικόνα του άρθρου Οι «Μικρές νοθείες», ο Βασίλης και ο Οδυσσέας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/10/2018, 16:55
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου είναι μια μουσική ομάδα μόνος του. Ο Οδυσσέας Ιωάννου είναι ένας από τους κορυφαίους ποιητές των καιρών μας.

Μαζί, θα ανοίξουν για φέτος το Stage, στις 20 Οκτωβρίου, με τη μουσική παράσταση «Μικρές νοθείες».

Αφού για τρία χρόνια περιόδευσαν με το αντίστοιχου ύφους «9:05», φέτος ξεκινάνε κάτι διαφορετικό και μαζί τους, ανοίγει για το χειμώνα ο συναυλιακός χώρος στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ερμηνεύει και ο Οδυσσέας Ιωάννου αφηγείται ιδιαίτερες ιστορίες που έγραψε για καθημερινούς ανθρώπους, για όλους μας. Ιστορίες σχεδόν αληθινές, που δεν θα είχαν κανένα νόημα αν δεν «νοθεύονταν» από  το παράξενο, το σχεδόν απίστευτο ως αναπόσπαστο υλικό της πραγματικότητας.

Όλα αυτά γίνονται με full band: Πιάνο / keyboards: Ανδρέας Αποστόλου, ηλεκτρικό μπάσο: Βαγγέλης Πατεράκης, τύμπανα: Στέφανος Δημητρίου, βιολί – τραγούδι: Μαίρη Μπρόζη, κιθάρες –πνευστά: Γιάννης Αυγέρης, επιμέλεια ήχου: Αλέξανδρος  Μπίτος, Λυσιέν Κλίμης, επιμέλεια φώτων: Γιάννης Δίπλας, ενορχήστρωση: Ανδρέας Αποστόλου

Τα εισιτήρια κοστίζουν 12 ευρώ στο ταμείο και 10 στην προπώληση(καθώς και για ανέργους-φοιτητές: Μάνθος Οπτικά (Αβέρωφ 16), Γερμανός (απέναντι από Ρολόι), Giorgio (στοά Ορφέα),

Vision of Sound (Ν. Ζέρβα 78)    



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back