Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 28-05-2017, 15:04
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Mουσικοχορευτική εκδήλωση με τίτλο «οι Θύμησες που Θύμισες» διοργανώνει η Χορευτική Ομάδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων την Τετάρτη 31 Μαΐου, στις 20:00, στην αίθουσα «Δημήτρης Χατζής» (πρώην Λόγου & Τέχνης) της πανεπιστημιούπολης.

Μετά τη λήξη της παράστασης θα ακολουθήσει γλέντι με τις ορχήστρες που συμμετέχουν στην εκδήλωση. Το γλέντι θα πραγματοποιηθεί στο κυλικείο του Β’ Συγκροτήματος Φοιτητικών Κατοικιών (απέναντι από την αίθουσα «Δημήτρης Χατζής»).  

Στην εκδήλωση συμμετέχουν επίσης, η Χορωδία του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ο Σύλλογος Κρητών Φοιτητών με αναπαράσταση εθίμου και μαντινάδες, ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και οι μουσικοί: Μπραχόπουλος Μιχάλης (κλαρίνο), Τζόκας Λάμπρος (βιολί), Τσίκας Βασίλης (λαούτο, μαντολίνο), Λώλης Χρήστος (κρουστά), Μιχόπουλος Μιχάλης (τραγούδι), Βάρδας Δημήτρης (λαούτο/τραγούδι), Συνάκης Μανώλης (κρητική λύρα), Σεμερτζίδης Χρήστος (ποντιακή λύρα), Παρασκευάς Πέτρος (κρουστό).  Οι περιοχές που θα παρουσιαστούν μέσα από χορό, μουσική, τραγούδι, αναπαράσταση εθίμων, βίντεο, φωτογραφίες και κείμενα, είναι: Πωγώνι, Πόντος (Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών), Ζάκυνθος, Κρήτη και Κωνσταντινούπολη. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα