ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο υφυπουργός τα έκανε χειρότερα…

Εικόνα του άρθρου Ο υφυπουργός τα έκανε χειρότερα…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/03/2022, 21:35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χτες Κυριακή βράδυ, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης έκανε μια ανάρτηση με τον ίδιο να συγχαίρει την ομάδα του ΟΦΗ (και εκπρόσωπο της εκλογικής του περιφέρειας…), χρησιμοποιώντας τελεολογικούς όρους και, ελέω της διοικητικής του θέσης, προεξοφλώντας με αυτό τον τρόπο την έκβαση της έφεσης του ΠΑΣ κατά της τιμωρίας αφαίρεσης 5 βαθμών. Προκλήθηκαν αρκετές αντιδράσεις, μεταξύ των οποίων και από τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Σήμερα το απόγευμα, ο κ. Αυγενάκης έκανε τα πράγματα λίγο χειρότερα: προσπαθώντας να διορθώσει κάπως τη θέση του, διόρθωσε την… αρχική ανάρτηση προσθέτοντας μια παρένθεση, η οποία αναφέρει ότι συγχαίρει τον ΟΦΗ για την είσοδο στα πλέι οφ, εφόσον παραμείνει η απόφαση της ποινής και απορριφθεί η έφεση. Στην ίδια παρένθεση, ο κ. Αυγενάκης αρνείται ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με την τιμωρία του ΠΑΣ.

Καταρχάς, μια τακτική «πρωτοκόλλου» για τις επίσημες σελίδες δημοσίων προσώπων, είναι η διορθωτική ανάρτηση και όχι η διόρθωση της επίμαχης. Έτσι και αλλιώς, το «ιστορικό επεξεργασίας» μιας δημόσιας ανάρτησης στο fb, απεικονίζει τις διορθώσεις και την ώρα που έγιναν.

Δεύτερον και πιο σημαντικό, ο υφυπουργός δεν «ελέγχθηκε» για το αν παρενέβη ή όχι στην τιμωρία του ΠΑΣ, καθότι όπως αναφέρει και ο ίδιος, δεν θα μπορούσε να το κάνει. Ελέγχθηκε για το αν, όντας πολιτικό πρόσωπο και βουλευτής του νομού Ηρακλείου, αλλά και υφυπουργός Αθλητισμού, προεξόφλησε το αποτέλεσμα μιας έφεσης που σημειωτέον, συζητήθηκε την περασμένη εβδομάδα και η απόφαση θα ανακοινωθεί αύριο Τρίτη…

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back