Ο σύλλογος εργαζόμενων για την επέτειο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/05/2024, 09:26

Ο σύλλογος εργαζόμενων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων χαιρετίζει τα 35 χρόνια από την ίδρυση και λειτουργία του νοσοκομείου.

Το ΠΓΝΙ ιδρύθηκε θεσμικά με το ΠΔ 391/86 ως νομικό πρόσωπο. Το κτιριακό συγκρότημα ολοκληρώθηκε δύο χρόνια αργότερα, ενώ από το 1987 είχε συσταθεί η πρώτη του διοίκηση με πρόεδρο τον Αδαμάντιο Κασιούμη.

Στις 7 Μαΐου 1989 έγιναν τα εγκαίνια, από τον τότε πρωθυπουργό Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο σύλλογος μεταξυ΄άλλων αναφέρει ότι σήμερα, το «Πανεπιστημιακό μας Νοσοκομείο συνεχίζει, αρμονικά συνεργαζόμενο με όλες τις δομές υγείας της ευρύτερης περιφέρειας μας, όχι απλά να επιτελεί σημαντικό έργο, αλλά να διαδραματίζει τον αναμφισβήτητο ρόλο της «Ναυαρχίδας» στις δομές υπηρεσιών υγείας. Η αδιάκοπη ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών, η διαρκής ενημέρωση και παρακολούθηση των επιστημονικών και βιοτεχνολογικών εξελίξεων του προσδίδουν πρωτοπόρες διαστάσεις στον τόπο και στην κοινωνία που απευθύνεται, αλλά και δημιουργούν ευοίωνες προοπτικές για την περαιτέρω εξέλιξή του στον χρόνο, βραχυπρόθεσμα αλλά και μακροπρόθεσμα».

Τέλος, δηλώνει ότι «θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε – έχοντας ως ασφαλή οδηγό την μέχρι τώρα πορεία του και τα διεθνώς συμβαίνοντα – να ψηλαφούμε τις αδυναμίες του, να εντοπίζουμε τα προβλήματά του, να σκιαγραφούμε τις λύσεις που απαιτούνται».


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3