Oikonomou pisoi
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο «Πινόκιο» ανεβαίνει στον «Φρόντζο»

Εικόνα του άρθρου Ο «Πινόκιο» ανεβαίνει στον «Φρόντζο»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/07/2016, 17:01
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την παράσταση «Πινόκιο» του Κάρλο Κολόντι ανεβάζει η Παιδική Σκηνή «Οι μαγικές σβούρες» την Πέμπτη 7 Ιουλίου, στις 21:00, στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ, στον «Φρόντζο», σε διασκευή και σκηνοθεσία του Δημήτρη Αδάμη.

Η ιστορία γνωστή: Ο μαστρο-Τζεπέτο, λοιπόν, από ένα κούτσουρο φτιάχνει έναν ξύλινο κούκλο που κλαίει και γελάει σαν παιδί. Ο Πινόκιο, κατεργάρης και ανυπάκουος, το σκάει και βρίσκεται στο δρόμο που είναι γεμάτος πειρασμούς, κι εκεί με όρεξη θα μάθει τη ζωή και θα χαρεί την ελευθερία του, θα περάσει σταυροδρόμια κι ανηφόρες. Κι όλα αυτά έχοντας στο πλάι του τη φωνή της λογικής και της συνείδησης, έναν Γρύλλο. Κάθε του βήμα και ένα μάθημα ζωής. Η μουσική και τα τραγούδια της παράστασης προέρχονται όλα από τη μεγάλη Ιταλική Σχολή και τα παιδιά θα «ταξιδέψουν» με μελωδίες όλων των μεγάλων ιταλών μουσουργών (Verdi, Paganini, Bellini, Puccini) αλλά και παραδοσιακά τραγούδια από τη Νάπολη μέχρι και την Κάτω Ιταλία. 

Παίζουν οι ηθοποιοί: Δημήτρης Αγοράς, Αλέξης Βιδαλάκης, Δημήτρης Καπετανάκος, Δανάη Σδούγκου, Μαριλίζα Χρονέα, Γιάννης Φιλίππου.Το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ στην είσοδο και 8 ευρώ στην προπώληση (6 ευρώ για ανέργους). Προπώληση εισιτηρίων γίνεται στο βιβλιοπωλείο «Αναγνώστης».Κρατήσεις-πληροφορίες στα τηλ. 2109853609, 6948744988.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back