Συντακτης: Γιώργος Τσαντίκος
Δημοσιευση: 27-08-2018, 10:22
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Τη μουσική μπάντα των Τακίμ και την παράσταση με τον ευρηματικό τίτλο «Γιατί γλυκό μου sweetheart?» με επίτιμο προσκεκλημένο… εντός έδρας τον Πετρολούκα Χαλκιά, φέρνει στα Γιάννενα ο Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ζαγορισίων. Η μουσική παράσταση θα ανέβει στις 29 Αυγούστου, στις 21:00, στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ, στον «Φρόντζο». Η συναυλία ήταν να γίνει στις 25 Ιουλίου, αλλά αναβλήθηκε.

Οι Τακίμ, μαζί με τους τραγουδιστές Γιάννη Νιάρχο και Κατερίνα Τζιβίλογλου, θα ζωντανέψουν το καφέ αμάν Αμέρικα. Στη σκηνή μαζί τους, ως επίτιμοι καλεσμένοι, θα είναι ο Πετρο-Λούκας Χαλκιάς, ο οποίος έζησε στην Αμερική την περίοδο 1960-1979, και ο δεξιοτέχνης στο μπουζούκι Νίκος Τατασόπουλος, γιος του περίφημου Γιάννη Τατασόπουλου-«Ντίλιγκερ» που άφησε εποχή στα κέντρα της ομογένειας.

Τους Τακίμ απαρτίζουν: Θωμάς Κωνσταντίνου (ούτι, λαγούτο), Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος (κλαρίνο), Γιώργος Μαρινάκης (βιολί), Πάνος Δημητρακόπουλος (κανονάκι), Κώστας Μερετάκης (κρουστά) και Γιάννης Πλαγιαννάκος (κοντραμπάσο).

Την παράσταση-αφιέρωμα στη μουσική παράδοση των ελλήνων μεταναστών στις ΗΠΑ θα παρουσιάσει ο Λάμπρος Λιάβας, ενώ στην εκδήλωση θα εμφανιστεί και το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συνδέσμου Ζαγορισίων.

Το εισιτήριο κοστίζει 15 ευρώ, και 12 ευρώ στην προπώληση. Ελεύθερη είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών και για ΑμεΑ.

Εισιτήρια προπωλούνται στα καταστήματα: Χρωμοεπιλογή (Γ. Παπανδρέου 71), Χρυσοχοείο Αρκαδόπουλος (Αβέρωφ 19), City Café (28ης Οκτωβρίου και Φ. Τζαβέλλα 2), Τα Τρύπια Ποτήρια (Σπ. Λάμπρου 63Α), Μπιζιστέν (Λόρδου Βύρωνος 25), Σύνδεσμος Ζαγορισίων (Χρηστοβασίλη 8).

Οι Τακίμ, είναι αυτοί εδώ, όπως περιγράφουν τον εαυτό τους

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα