Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Ο περιφερειάρχης στοχοποιεί»

Εικόνα του άρθρου «Ο περιφερειάρχης στοχοποιεί»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/10/2020, 17:23
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου» Σπύρος Ριζόπουλος καταγγέλλει τον περιφερειάρχη για την προ ημερών δήλωσή του, σχετικά με την ευθύνη μεταναστών εργατών για διασπορά του κοροναϊού.

«Είναι άκρως πολιτικά ανήθικο και ανακόλουθο ο άνθρωπος που απαιτούσε απειλώντας με μηνύσεις, να μη στοχοποιούνται συγγενείς του για τη διασπορά της νόσου, έπειτα από ένα κοινωνικό γεγονός που αποτέλεσε εστία μετάδοσης του ιού, να χρεώνει σήμερα σε μια κοινωνική ομάδα το υγειονομικό πρόβλημα των Ιωαννίνων» αναφέρει στην ανακοίνωσή του και συμπληρώνει:

«Θυμίζω ότι άπαντες στο πολιτικό κατεστημένο της Ηπείρου καταδικάσαμε την προσπάθεια προσωπικής σπίλωσης. Συνεπώς στην πολιτική δεν μπορούμε να έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά, όταν αφορά εμάς δηλαδή να ενοχλούμαστε αλλά όταν αφορά κάποιον άλλο να μη μας νοιάζει. Η στοχοποίηση λοιπόν σε μια τέτοια στιγμή είναι ότι πιο αφερέγγυο και επικίνδυνο για αυτό και ζητώ την καταδίκη από όλες τις παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου και φορέων».

Ο κ. Ριζόπουλος σημειώνει, σχετικά με το lockdown, ότι «δεν θα μιλήσω για δικαίωση της παράταξής μας, ούτε ασφαλώς επιχαίρω που η τοπική οικονομία της περιοχής θα κλείσει, κάτι που όμως, αν είχε γίνει όταν το είχαν προσδιορίσει οι Ορίζοντες Ηπείρου τα Ιωάννινα δεν θα ήταν καν στο ‘πορτοκαλί’ και σήμερα θα ξεκινούσε η αντιστροφή της ανάπτυξης».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back