Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

O Ντίνος Μαυροπάνος επίσημα «κανονιέρης»

Εικόνα του άρθρου O Ντίνος Μαυροπάνος επίσημα «κανονιέρης»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/01/2018, 22:27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε κλασική ποδοσφαιρική ιστορία εξελίχθηκε και κατέληξε αυτή του Ντίνου Μαυροπάνου, ο οποίος από σήμερα, φοράει τη φανέλα με το Κανόνι του Γούλγουιτς στο στήθος. Ο 20χρονος αμυντικός μεταπήδησε στην Άρσεναλ και υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιό του δίπλα στον Αρσέν Βενγκέρ, μετά από μόλις μισή σεζόν «γεμάτη» στη Σούπερ λίγκα. Η σύντομη αυτή περίοδος ήταν αρκετή για να δείξει ο Μαυροπάνος την αξία του και να θέλξει το ενδιαφέρον των μανατζερ. Η μεταγραφή του κόστισε περίπου 2,15 εκατ. ευρώ και ουσιαστικά είναι η πραγμάτωση ενός ονείρου για το νεαρό στόπερ. Ο πατέρας του, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, τόνισε ότι «το όνειρό του αυτό ήταν, να πάει σε κάποια ομάδα του εξωτερικού. Το παιδί εργαζόταν πάρα πολύ. Έπαιζε από 5 χρονών ποδόσφαιρο και στις προπονήσεις δούλευε σκληρά για να βελτιωθεί».

Η Άρσεναλ καλωσόρισε το νέο της απόκτημα, που μάλλον όμως θα παραχωρηθεί δανεικός, ενδεχομένως στη Βέρντερ Βρέμης, με τα εξής: «Ο 20χρονος σέντερ μπακ έρχεται από τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου έκανε 16 εμφανίσεις στην ελληνική σούπερ λίγα,  με την πρώτη ομάδα. Θα θέλαμε να καλωσορίσουμε τον Ντίνο στην ομάδα και να του ευχηθούμε τα καλύτερα για το μέλλον».

Ο δε ΠΑΣ, αποχαιρέτησε τον παίκτη του ως εξής: "Η Arsenal από σήμερα έκανε δικό της τον δικό μας αμυντικό Ντίνο Μαυροπάνο και πλέον και επίσημα είναι ανακοινώσιμο. Εμείς θα ευχηθούμε ότι καλύτερο στην λαμπρή πορεία του Ντίνου και θα τον στηρίζουμε πάντοτε, όπως κάναμε και από την αρχή της επαγγελματικής του καριέρας. Ζήσε το όνειρο σου Ντίνο…"

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back