ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ν. Αναστασιάδης ενημερώνει για το Κυπριακό

Εικόνα του άρθρου Ο Ν. Αναστασιάδης ενημερώνει για το Κυπριακό
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/11/2016, 21:01
ΚΟΣΜΟΣ

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης

Σκοπός της επίσκεψης είναι να ενημερώσει την ελληνική πολιτειακή και πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό με τον τουρκοκύρπιο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί στην Ελβετία.

Ο Νίκος Αναστασιάδης θα συναντηθεί με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στις 18.00, στο Μέγαρο Μαξίμου, στις 19:30 θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ενώ στις 20.45 θα δεχθεί τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, ο Νίκος Αναστασιάδης θα δεχθεί, σε χωριστές συναντήσεις, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια», την Πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά (09.00), τον Γενικό Γραμματέα του Κ.Κ.Ε. Δημήτρη Κουτσούμπα (09.30), τον Πρόεδρο του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη (10.00), τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ Παναγιώτη Καμμένο και τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλειο Λεβέντη (11.00).

Τον κ. Αναστασιάδη θα συνοδεύουν ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Ιωάννης Κασουλίδης και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back