Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Ο λαϊκισμός και η αλαζονεία δεν έχουν όρια»

Εικόνα του άρθρου «Ο λαϊκισμός και η αλαζονεία δεν έχουν όρια»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/11/2019, 17:01
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η δημοτική αρχή δεν αφήνει αναπάντητη την καυστική «επίθεση» της παράταξης «Ενότητα Πολιτών» του Θωμά Μπέγκα για την υπόθεση των ανταποδοτικών τελών. 

Για άλλη μια φορά, η δημοτική αρχή χαρακτηρίζει εμμέσως πλην σαφώς τη συμπεριφορά της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε «προεκλογική». «Η ‘Ενότητα Πολιτών’ και ο επικεφαλής της πρέπει να καταλάβουν ότι οι εκλογές τελείωσαν και οι επόμενες είναι πολύ μακριά. Μπορούν μέχρι τότε να τα καταφέρουν ακόμη καλύτερα!» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Για τα ανταποδοτικά τέλη, η δημοτική αρχή του Μωυσή Ελισάφ επιμένει ότι η πρότασή της βασίζεται «στις αρχές του εξορθολογισμού και της αποκατάστασης της ισοπολιτείας». 

Επισημαίνει δε ότι η τελική πρόταση διαμορφώθηκε μέσα από διάλογο και υπενθυμίζει ότι η μείωση κατά 10 λεπτά το τ.μ. στα τέλη της Δημοτικής Ενότητας Ιωαννίνων «που σήμερα απαξιώνεται από την ‘Ενότητα Πολιτών’ είναι αυτή που ψηφίστηκε από όλους τους δημοτικούς συμβούλους της ίδιας παράταξης». Και καταλήγει λέγοντας ότι «ο λαϊκισμός και η αλαζονεία όμως δεν έχουν όρια».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back