Ο κ. Τασούλας και η μπάλα

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/05/2019, 20:27

Το σκεπτικό του ΠΑΣ Γιάννινα που ήταν ο πρώτος που έκανε αντιπολίτευση στον πρωθυπουργό με αφορμή το σχόλιό του για τον υποβιβασμό, συμμερίζεται ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τασούλας.

Στην παρέμβασή του στη Βουλή για το νόμο για το αεροδρόμιο Ηρακλείου, ο κ. Τασούλας επιτέθηκε  στον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, για την τροπολογία περί αναδιάρθρωσης.

Ο κ. Τασούλας, προσπαθώντας να «αντλήσει» πολιτικό όφελος από τον υποβιβασμό του ΑΠΣ, είπε ότι η αναδιάρθρωση έπρεπε να ισχύσει από του χρόνου (η Σούπερ Λίγκα πάντως τη δέχθηκε από φέτος ομόφωνα, στην αρχή της χρονιάς) και έκφρασε την άποψή ότι η κυβέρνηση επηρεάζει τον αριθμό των ομάδων, μέσω… των τηλεοπτικών συμβολαίων. Φυσικά, καμία ομάδα δεν έφερε αντίρρηση στο συμβόλαιο της ΕΡΤ, ενώ ο ΠΑΣ είχε ήδη συμβόλαιο με τη Nova.

Κατά τα λοιπά, ο κ. Τασούλας έκανε κριτική στον κ. Τσίπρα για την απουσία αναφοράς σε έργα όπως οδικές συνδέσεις, ανάμεσά τους και τον «κόμβο Δρίσκου», βρήκε αδυναμίες στο ΠΔ για τη λίμνη, οι οποίες, σύμφωνα με το βουλευτή της ΝΔ, έγκεινται στον «άδικο και απαράδεκτο περιορισμό δόμησης στο Μάτσικα» και τέλος, κάλεσε τον κ. Τσίπρα  «να μην παριστάνει ότι νοιάζεται για τον ΠΑΣ, αλλά να προσαρμοσθεί στο ότι μετά τις εκλογές ο ίδιος και η παράταξή του απολύτως δίκαια και με την ψήφο του ελληνικού λαού θα πέσει στη β’ κατηγορία της πολιτικής κατάταξης».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back