Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο γύρος των Τζουμέρκων με ποδήλατο

Εικόνα του άρθρου Ο γύρος των Τζουμέρκων με ποδήλατο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/09/2017, 03:30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τον «Άθλο Τζουμέρκων Mountain Bike» διοργανώνει την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων, με στόχο την ανάδειξη της περιοχής σε έναν αθλητικό προορισμό. Πρόκειται για έναν αγώνα 75 χιλιομέτρων, με 2500 μέτρα συνολική υψομετρική, ο οποίος ουσιαστικά είναι ο γύρος του βουνού των Τζουμέρκων.

Αφετηρία και τερματισμός του αγώνα θα είναι η κεντρική πλατεία των Πραμάντων. Η διαδρομή κινείται κυρίως σε στενούς δασικούς δρόμους, ενώ υπάρχουν αρκετά χιλιόμετρα σε άσφαλτο (16%) και κάποια σε μονοπάτια. Επίσης θα διεξαχθεί και μικρότερος αγώνας 27km, με 950μ συνολική υψομετρική.

«Πρόκειται για ένα αθλητικό γεγονός που στοχεύει στην ανάδειξη της περιοχής μας και στις δυνατότητες που προσφέρει στους λάτρεις της φύσης και του αθλητισμού…», αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων Γιάννης Σεντελές.

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 8:30 το πρωί της Κυριακής ενώ, από το απόγευμα του Σαββάτου θα λειτουργεί γραμματεία για την εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων. Η προκήρυξη του αγώνα και περισσότερες πληροφορίες στο http://www.mountain-sports.gr/athlostzoumerkon-mountain-bike-2017.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back