ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο Δημήτρης Μαυρογιώργος επιστρέφει…

Εικόνα του άρθρου Ο Δημήτρης Μαυρογιώργος επιστρέφει…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/02/2024, 14:10
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

O Δημήτρης Μαυρογιώργος, πρώην προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου και δεξί χέρι του περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκου Καχριμάνη, μπορεί να συνταξιοδοτήθηκε τον Δεκέμβριο του 2023, αλλά επιστρέφει στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Αυτή τη φορά ως συντονιστής Πολιτικής Προστασίας μέσω σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, η διάρκεια της οποίας δεν μπορεί να υπερβαίνει τη θητεία της περιφερειακής περιόδου.

Η θέση του περιφερειακού συντονιστή Πολιτικής Προστασίας προβλέπεται στις Περιφέρειες από τον Αύγουστο του 2019. Η Περιφέρεια Ηπείρου δεν είχε κάνει χρήση αυτής της ρύθμισης μέχρι τώρα.

Στις αρχές Ιανουαρίου, και μετά τη συνταξιοδότηση του κ. Μαυρογιώργου, βγήκε ανακοίνωση για την υποβολή αιτήσεων στο γραφείο του κ. Καχριμάνη.

Μεταξύ των προσόντων που προβλέπονταν, ήταν η εμπειρία τουλάχιστον τριών ετών σε θέσεις ευθύνης και η επιχειρησιακή εμπειρία τουλάχιστον πέντε ετών, ανάλογη με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες της Πολιτικής Προστασίας…

Την πρόσληψη του κ. Μαυρογιώργου έρχεται να καυτηριάσει με ανακοίνωσή της η περιφερειακή παράταξη «ΦΩΣ» με επικεφαλής τον Λάμπρο Γεωργόπουλο. «Ο κ. Καχριμάνης διόρισε έναν συνταξιούχο στον ρόλο του συντονιστή Πολιτικής Προστασίας, τον κ. Μαυρογιώργο (το ότι είναι Βλάχος και από το Μέτσοβο περνάει σε δεύτερη μοίρα –εξάλλου ξέρουμε ότι μόνο εκεί υπάρχουν ικανοί…» αναφέρει, προσθέτοντας ότι «συνταξιούχος θα έπρεπε να είναι, κατά τη γνώμη μας και για το καλό του τόπου, και ο ίδιος ο κ. Καχριμάνης». «Συνταξιούχος θυμίζουμε είναι και ο υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ και πρώην υπάλληλος της Περιφέρειας Ηπείρου (σ.σ. Γιάννης Νικόπουλος)» υπογραμμίζει

Αναφέρει ακόμη: «Το παράδοξο, το κράτος να στέλνει στη σύνταξη όποιον πάνω από 67 έτη, και στην Ήπειρο να έχουμε να διοικούν την Υγεία, την Πολιτική Προστασία και την ίδια την Ήπειρο αυτοί που έπρεπε να είναι συνταξιούχοι…».

Η παράταξη καταλήγει λέγοντας ότι έπρεπε να γίνει ανοιχτός διαγωνισμός για τη θέση του συντονιστή Πολιτικής Προστασίας.


*Φωτό αρχείου: Από εκδήλωση κοπής πίτας του Συλλόγου εν Ιωαννίνοις Μετσοβιτών

ΣΧΟΛΙΑ
ΔΙΚΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ........ ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ !!!! ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟΣ ..... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ??? ΠΟΛΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ..... ΒΛΑΧΩΝ ...... ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ .... ΙΣΟΒΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ..... ΖΗΤΩ Η ..... ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑ ....
Φονιάς
Για κλωτσιές όλοι τους.απαραδεκτοι σε όλα τους...πολιτικά καθάρματα
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back