Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νυχτερινός ημιμαραθώνιος με διεθνή αναγνώριση

Εικόνα του άρθρου Νυχτερινός ημιμαραθώνιος με διεθνή αναγνώριση
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/04/2018, 22:35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στους διεθνώς αναγνωρισμένους αγώνες εντάσσεται πια ο Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Δρόμος Ιωαννίνων, ο οποίος φέτος θα γίνει στις 5 Μαΐου.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, τα αποτελέσματα και τα ρεκόρ των αθλητών αναγνωρίζονται από όλες τις διοργανώσεις της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου (ΙAAF), μιας και η διαδρομή είναι κυκλική. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι διοργανωτές (Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων, η εταιρία My Adventure και ο ΣΕΓΑΣ Ηπείρου), σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, προχώρησαν στη διαδικασία της επίσημης καταμέτρησης και πιστοποίησης της διαδρομής του αγώνα δίπλα από τη λίμνη Παμβώτιδα. Η καταμέτρηση και πιστοποίηση έγινε από επίσημο μετρητή του ΣΕΓΑΣ, τον Γιώργο Δούση. Η διαδρομή είναι ακριβώς 21.097,5μ. χωρίς καμία ουσιαστική αλλαγή ή σημαντική παρέμβαση.

Στο μεταξύ, οι εγγραφές για τον 3ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο συνεχίζονται μέχρι την Παρασκευή 27 Απριλίου. Εκτός από τον ημιμαραθώνιο, θα γίνει και νυχτερινός αγώνας 5km. Η εγγραφή γίνεται ηλεκτρονικά στο http://ioanninahalfmarathon.gr/registration/.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back