ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περιμένοντας το νυχτερινό αφέτη

Εικόνα του άρθρου Περιμένοντας το νυχτερινό αφέτη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/04/2018, 21:47
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στις 5 Μαΐου θα γίνει ο νυχτερινός ημιμαραθώνιος των Ιωαννίνων και οι διοργανωτές έδωσαν μερικά πρώτα στοιχεία, σε συνέντευξη Τύπου. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Θεόδωρος Παπαγιάννης τόνισε ότι υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον (οι εγγραφές τελειώνουν στις 29 Απριλίου) και ότι «ο Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Ιωαννίνων απέκτησε διεθνή πιστοποίηση και αυτό συνεπάγεται ότι αλλάζει κατηγορία και εντάσσεται στους διεθνώς αναγνωρισμένους αγώνες». Ο αντιπεριφερειάρχης Νεολαίας και Αθλητισμού Βασίλης Γοργόλης από την πλευρά του δήλωσε ότι βλέπει στη διοργάνωση, όπως και σε άλλες αντίστοιχες, τη δυνατότητα να γίνουν τα Γιάννενα «κέντρο αθλητικού τουρισμού».

Ο  Παντελής Κολόκας, αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής, Νεολαίας, Αθλητισμού και Εθελοντισμού υπογράμμισε πως ο Δήμος στηρίζει τη διοργάνωση, η οποία «αναδεικνύει την αξία του λαϊκού μαζικού αθλητισμού με την αυθεντική του έννοια, προβάλλοντας παράλληλα μια διαδρομή μοναδικής ομορφιάς». Σημειωτέον ότι στον αγώνα, η εγγραφή κοστίζει από 8 ως 15 ευρώ, ανάλογα με το «πακέτο».

Τέλος, ο  εκπρόσωπος της Εταιρείας Διοργάνωσης Αθλητικών Event My Adventure Βασίλης Τζουμάκας, είπε ότι «η ανταπόκριση εκατοντάδων δρομέων από όλη τη χώρα, οι οποίοι θα έρθουν να τρέξουν σε μια ιδιαίτερα όμορφη παραλίμνια διαδρομή, αποδεικνύει πως ο Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Ιωαννίνων αγκαλιάστηκε από τη δρομική κοινότητα κι αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα». 

Τέλος, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου Θανάσης Χασκής, με γραπτή δήλωσή του εκφράζει την πεποίθηση πως «ο αγώνας για τους συμμετέχοντες αθλητές θα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία, αφού η οργάνωση και οι παροχές των διοργανωτών είναι υψηλού επιπέδου και υπογράμμισε τη δυναμική και το κύρος που αποκτά πλέον ο αγώνας, με την πιστοποίηση και την επίσημη μέτρηση της διαδρομής».




ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back