ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΝΟΙ: «Μεγάλη μέρα για τη γιαννιώτικη κωπηλασία»

Εικόνα του άρθρου ΝΟΙ: «Μεγάλη μέρα για τη γιαννιώτικη κωπηλασία»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/07/2021, 18:44
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων έχει κάθε λόγο να χαίρεται σήμερα, καθώς το πρώτο χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο της κωπηλασίας, το πήρε αθλητής του.

Διαβάστε ακόμα: Μια περήφανη πόλη

Η πρόεδρος του ΝΟΙ Μάρθα Παλαιοπάνου τόνισε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις της. «Ο Στέφανος Ντούσκος πέτυχε έναν άθλο, κάτι που κανείς δεν ξέρει αν και πότε θα ξαναζήσουμε όλοι μας. Είναι ένα παιδί με ήθος και αξιοπρέπεια, αγωνιστής που ό,τι βάζει στόχο το πετυχαίνει, κουράστηκε να φτάσει μέχρι εδώ και του αξίζει η μεγάλη αυτή επιτυχία. Τα εύσημα όμως πρέπει να αποδοθούν και στους γονείς και την  οικογένειά του που τον στήριξαν με συνέπεια και αυταπάρνηση τα τελευταία πέντε χρόνια, σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας του για την Ολυμπιάδα του Τόκιο. Δεν πρέπει να μην ξεχνάμε ότι ο Στέφανος ήταν έκτος ολυμπιονίκης και το 2016 στο Ρίο με την ελαφριά Τετράκωπο των ανδρών. Αυτό που ήρθε τώρα είναι το επιστέγασμα προσπάθειας πολλών ετών».

Επίσης, οι γονείς του Ντούσκου, Βασίλης και Μαρία, τόνισαν, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΝΟΙ ότι ήταν «μια πορεία με μεγάλη προσπάθεια, ατέλειωτες προπονήσεις, χαρές, αλλά και πολλές δυσκολίες που υπερκεράστηκαν χάρη στο πείσμα και την επιμονή του γιαννιώτη χρυσού ολυμπιονίκη».

(στη φωτό η οικογένεια Ντούσκου και η κα Παλαιοπάνου)

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back