πλαισιο πισω tc1
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μια περήφανη πόλη

Εικόνα του άρθρου Μια περήφανη πόλη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/07/2021, 16:50
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Οι φορείς των Ιωαννίνων, ο ένας μετά τον άλλο, συγχαίρουν τον χρυσό ολυμπιονίκη του Τόκιο, Στέφανο Ντούσκο και το κλίμα στα Γιάννενα είναι πανηγυρικό:


Πρόεδρος της Βουλής Κ. Τασούλας

Ο γιαννιώτης πρωταθλητής Στέφανος Ντούσκος 'υπέγραψε' σήμερα τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία της ελληνικής κωπηλασίας, κατακτώντας το πρώτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και μάλιστα με νέο ολυμπιακό ρεκόρ. Η τεράστια επιτυχία του μας γεμίζει χαρά και εθνική υπερηφάνεια και μας καταδεικνύει την αξία της άοκνης και αδιάκοπης προσπάθειας για εξέλιξη σε οποιονδήποτε τομέα έχει ταχθεί ο καθένας να υπηρετεί στην πορεία του. Καλή επιτυχία σε όλους τους έλληνες αθλητές που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες».


Μερόπη Τζούφη, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

Με πείσμα, επιμονή, υπομονή και πολλούς κόπους, κατάφερε να γίνει χρυσός ολυμπιονίκης στην κωπηλασία, στο άθλημα που αντιπροσωπεύει τη γενέθλια πόλη.

Τα Γιάννενα συγκινημένα και περήφανα καμαρώνουν για το νεαρό αθλητή τους! Μια νέα γενιά αθλητριών και αθλητών χαίρεται, διδάσκεται και παραδειγματίζεται.

Πολλά συγχαρητήρια και στην οικογένεια, στον προπονητή και σε όλη την ομάδα που στήριξε και στηρίζει τον χρυσό ολυμπιονίκη μας!


Περιφέρεια Ηπείρου

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Στέφανο Ντούσκο για την κατάκτηση του Χρυσού Μεταλλίου στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο. Μας έκανε υπερήφανους, ως Έλληνες και ως Ηπειρώτες.

Συγχαρητήρια ανήκουν επίσης στους προπονητές του και στο Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων που συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην Κωπηλασία και να αναδεικνύει αθλητές και αθλήτριες παγκοσμίου επιπέδου.


Δήμος Ιωαννιτών

Στην αρχαιότητα οι πόλεις έριχναν τα τείχη για να υποδεχθούν τους ολυμπιονίκες. Για τον Στέφανο Ντούσκο, τον χρυσό ολυμπιονίκη, τα Γιάννινα ανοίγουν την μεγαλύτερη αγκαλιά τους για να τον υποδεχθούν.

Οι στιγμές που χάρισε σε όλους μας είναι μοναδικές. Η Γιαννιώτικη κωπηλασία έφτασε στην κορυφή με τα κουπιά του Στέφανου, εκεί που της αξίζει. Ο Δήμος συγχαίρει τον χρυσό ολυμπιονίκη των Ιωαννίνων. Συγχαίρει το Ναυτικό Όμιλο και την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία. Είναι έτοιμος να υποδεχθεί στην πατρίδα του τον Στέφανο έτσι όπως του αξίζει.


Δήμος Πωγωνίου-δήμαρχος Κ. Καψάλης

Σου εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η εξαιρετική σου παρουσία και η αγωνιστικότητά σου σκόρπισαν ρίγη συγκίνησης σε ένα ολόκληρο έθνος γεμίζοντάς μας υπηρηφάνεια και δέος. Σε ευχαριστούμε πολύ για τις ξεχωριστές στιγμές που μας χάρισες.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στο Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων για την προσφορά του στον αθλητισμό. Οι αθλητές του Ν.Ο.Ι. μας γεμίζουν ευχάριστες συγκινήσεις πετυχαίνοντας υψηλούς στόχους και ξεχωρίζουν για το ήθος και τον ακέραιο χαρακτήρα τους.


ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων

Το χρυσό παιδί της Παμβώτιδας» υπερνίκησε δυσκολίες, υπερέβη εαυτόν ,χαρίζοντάς μας και νέο Ολυμπιακό ρεκόρ. Τα Γιάννενα  είναι η περήφανη πόλη και  ο νομός Ιωαννίνων ο περήφανος νομός που στα νερά της λίμνης  Παμβώτιδας αναδείχτηκε ο χρυσός ολυμπιονίκης μας. Συγχαρητήρια στον ίδιο, στην οικογένειά  του, στον προπονητή του και στην ομάδα του για τον πολύχρονο αγώνα τους , μέχρι την κατάκτηση του χρυσού ολυμπιακού μεταλλίου στο μονό σκιφ.


ΚΙΝΑΛ Ιωαννίνων

Με μία απίστευτη κούρσα, ο τεράστιος Στέφανος Ντούσκος μας γέμισε υπερηφάνεια, κατακτώντας πανάξια το χρυσό μετάλλιο στο μονό σκιφ της κωπηλασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2021 και μάλιστα με νέο ολυμπιακό ρεκόρ! Έτσι, ο 24 χρονος γιαννιώτης πρωταθλητής όχι μόνο έφερε τη χώρα μας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο άθλημά του, αλλά «υπέγραψε» και τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία της ελληνικής κωπηλασίας!


ΚΚΕ Ιωαννίνων

Θερμά συγχαρητήρια στο Στέφανο Ντούσκο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η επιτυχία του έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία αναλογιζόμενοι τις δυσκολίες και τα εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσουν κάθε φορά οι αθλητές στην προετοιμασία τους. Συγχαρητήρια αξίζουν και στην οικογένειά του, τους προπονητές και τους ανθρώπους που τον στήριξαν όλο το προηγούμενο διάστημα για να μπορέσει να φτάσει στους Ολυμπιακούς αγώνες και στην κατάκτηση τελικά του χρυσού μεταλλίου Η προσπάθεια και η επιτυχία του, καθώς και όλων των αθλητών που έλαβαν μέρος στην κωπηλασία αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για τους νέους και τις νέες.


ΠΕΑΚΙ, Παντελής Κολόκας

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, από την πρώτη του εμφάνιση μέχρι και τον σημερινό τελικό έδειξε πόσο έτοιμος ήταν να ανέβει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Και το κατάφερε! Το κατάφερε και έκανε όλους τους Έλληνες υπερήφανους, έκανε όλη τη χώρα να συζητά την τεράστια επιτυχία του, που ωστόσο μόνο ο ίδιος, οι προπονητές του και οι δικοί του άνθρωποι γνωρίζουν πόσο χρειάστηκε να δουλέψει για να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα.


Επιμελητήριο Ιωαννίνων

Είναι ιδιαίτερη τιμή για την πόλη των Ιωαννίνων η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τον Στέφανο Ντούσκο καθώς και το Ολυμπιακό ρεκόρ, μόνο περηφάνια μπορεί να νιώθουν σήμερα όλοι οι Έλληνες.

Συγχαρητήρια Στέφανε!


Ορίζοντες Ηπείρου

Οι Ορίζοντες Ηπείρου συγχαίρουν τον Στέφανο Ντούσκο και την οικογένειά του για την τεράστια επιτυχία του, αναγνωρίζοντας τη σκληρή δουλειά εκείνου και των αγαπημένων του.

Ο Στέφανος ως «φάρος» των νέων Ηπειρωτών πρέπει να αποτελέσει ζωντανό παράδειγμα για το πως οι νίκες στη ζωή κατακτώνται μόνο με θυσίες, αποδεικνύοντας περίτρανα σε όλους μας ότι «δουλειά με χατίρι» και «ζωή με φόβο» οδηγούν σε αδιέξοδη πορεία.


Ενότητα Πολιτών-Θ. Μπέγκας

Ο ήλιος σήμερα πάνω από τα Γιάννινα και την Παμβώτιδα ανέτειλε χρυσός. Στέφανε έκανες όλους τους Γιαννιώτες, όλους τους Ηπειρώτες, όλους τους Έλληνες περήφανους με την σπουδαία, χρυσή επιτυχία σου, ανεβαίνοντας στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου των Ολυμπιακών Αγώνων. Όλοι οι κόποι, όλες οι θυσίες, όλη η αγωνία σου ανταμείφθηκαν. Συγχαρητήρια σε σένα προσωπικά, στην οικογένειά σου, στο Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων και όλους όσους πίστεψαν ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Απόλαυσε την μεγάλη σου επιτυχία και είμαστε εδώ να σε υποδεχτούμε όπως αξίζει σε έναν χρυσό ολυμπιονίκη.


Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία-Ν. Γκόντας

Τα Γιάννενα, η Ηπειρος και ολόκληρη η Ελλάδα αισθάνεται περήφανη για την κατάκτηση της κορυφής σε ολυμπιακό άθλημα από τον Στέφανο Ντούσκο και τον συγχαίρουν γι‘αυτό το επίτευγμα. Επίσης, τα θερμά συγχαρητήρια στην οικογένεια του Στέφανου και σε όλους τους δασκάλους του καθώς και στην μεγάλη οικογένεια του ΝΟΙ, η οποία συνεχίζει το τεράστιο έργο της άθλησης των νέων της  πόλης μας, στο επίπονο άθλημα της κωπηλασίας, το οποίο έχει  δοξάσει πολλάκις την πόλη μας στα πέρατα του κόσμου αναδεικνύοντας ολυμπιονίκεςαπευθύνει ο  πρώην δήμαρχος κ. Νίκος Γκόντας και όλα τα μέλη της παράταξης και ευχαριστούν από καρδιας για την περήφανη ολυμπιακή νίκη στο Τόκυο.


Περιβαλλοντικός Ναυταθλητικός Όμιλος Ιωαννίνων (Π.Ν.Ο.Ι.)

Ο Περιβαλλοντικός Ναυταθλητικός Όμιλος Ιωαννίνων (Π.Ν.Ο.Ι.) εκφράζει τα πιο θερμά συγχαρητήρια στον γιαννιώτη αθλητή της εθνικής ομάδας Κωπηλασίας, Στέφανο Ντούσκο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στον τελικό του σκιφ ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, σημειώνοντας μάλιστα νέο ολυμπιακό ρεκόρ με χρόνο 6:40.45! Του ευχόμαστε από καρδιάς καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες!


ΑΟ Σπάρτακος

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Ιωαννίνων συγχαίρει τον αθλητή του Ν.Ο.Ι. Στέφανο Ντούσκο καθώς και τον σύλλογο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο σκιφ ανδρών των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.


Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων

Το Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων και τα μέλη της συγχαίρουν  τον αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων Στέφανο Ντούσκο που εκπροσώπησε  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την χώρα μας και την πόλη μας στην  μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση, κατακτώντας την ύψιστη διάκριση, το  χρυσό μετάλλιο. Παράλληλα αξίζουν πολλά  συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, τους προπονητές και τους διοικητικούς παράγοντες του πολυνίκη Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων για την  συνεχή παρουσία του σε μεγάλες διοργανώσεις παγκόσμιας εμβέλειας με  σημαντικές διακρίσεις, αλλά και γιατί πέρα από μεγάλους αθλητές,  διαμορφώνει ανθρώπους με ήθος και αξίες.

ΣΧΟΛΙΑ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
fcpasgiannina.gr
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
fcpasgiannina.gr
Ελένη
Ολη η πόλη πανηγυρίζει!! Δικαίως !!!!!!!!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
δεη πισω Μαννι πισω dodoni back