ΕΚΛΟΓΕΣ

Νίκος Γκόντας: ΔΕΥΑΙ… γκολ και πρωταθλήματα

Εικόνα του άρθρου Νίκος Γκόντας: ΔΕΥΑΙ… γκολ και πρωταθλήματα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/09/2023, 20:31
ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τη ΔΕΥΑΙ επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων Νίκος Γκόντας και μίλησε για πολλοστή φορά για την «επίτευξη εργασιακής ειρήνης» στην επιχείρηση.

Φυσικά, τη χαρακτήρισε «ναυαρχίδα των δημοτικών επιχειρήσεων», κάνοντας μια ακόμα σταθερά αγαπημένη του παρομοίωση, σε αυτές τις τελευταίες δύο δεκαετίες.

Επίσης, δεσμεύτηκε για την επίλυση των προβλημάτων και είπε ότι «στο πρόγραμμά μας υπάρχει σχεδιασμός και μέριμνα για το μέλλον της δημοτικής επιχείρησης. Μιας υγιούς επιχείρησης που θα απορροφάει όλα τα διαθέσιμα εθνικά και κοινοτικά προγράμματα  εκτελώντας σημαντικά έργα και στους κόλπους της θα επικρατεί εργασιακή ειρήνη».

Ο κ. Γκόντας δεν είπε κάτι σχετικά με την ενδεχόμενη μείωση των τιμολογίων, τα οποία αυξήθηκαν σημαντικά κατά την περίοδο δημαρχίας του, στη δεκαετία του ’10.

Επίσης, η παράταξη επισκέφθηκε την ΕΠΣΗΠ, όπου έγινε αναφορά στη μνήμη του Βασίλη Μάντζιου που υπήρξε πρόεδρός της και αντιδήμαρχος, επί δημαρχίας Γκόντα.

«Το ποδόσφαιρο αποτελεί αγαπημένο άθλημα πολλών και ο ρόλος της Ε.Π.Σ.ΗΠ. είναι καθοριστικός για την εξέλιξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Στηρίζουμε την Ε.Π.Σ.ΗΠ. και τον αθλητισμό γενικότερα και δρομολογούμε ενέργειες για την ανάπτυξή του» είπε ο κ. Γκόντας.

Συμπληρώνοντας τη γλαφυρότητα, ο κ. Γκόντας είπε: «Στις 8 Οκτωβρίου οι δημότες θα βάλουν το γκολ της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας για να κερδίσει και πάλι ο Δήμος Ιωαννιτών το πρωτάθλημα της Ευρωπαϊκής Πόλης Πρότυπο».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back