ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νικητής με καλή εμφάνιση

Εικόνα του άρθρου Νικητής με καλή εμφάνιση
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/08/2019, 11:49
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε συνθήκες καύσωνα, ο ΠΑΣ νίκησε με 2-0 τον Παναιτωλικό, στους «Ζωσιμάδες», στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του. Αυτή τη φορά ο ΠΑΣ ήταν καλός, σίγουρα πιο «δεμένος» από τον αντίπαλό του.

Είχε και πάλι την κατοχή της μπάλας, ωστόσο, σε αντίθεση με το ματς με τη Λάρισα, ο Παναιτωλικός δεν είχε το «αντίδοτο» και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 45’ από τον Κριζμάν.

Στο 56’, ο Ελευθεριάδης έχασε το πέναλτι που κέρδισε ο Πήλιος (από τους διακριθέντες, μαζί με Νάουμετς και Ξύδα). Ο Παμλίδης έκανε το 2-0 στο 86’.

«Είχαμε πολλά στημένα εις βάρος μας, αυτά μπορεί να γίνουν επικίνδυνα. Έχουμε ακόμα θέματα, αλλά είμαστε σε καλή κατάσταση και βλέπουμε ότι τα παιδιά δουλεύουν σκληρά και προσπαθούν να βγάλουν αυτά τα πράγματα στο γήπεδο. Επίτηδες κάναμε αυτά τα παιχνίδια για να δούμε που βρισκόμαστε. Δεν το κάναμε στο Καρπενήσι για να έχουμε χρόνο να δουλέψουμε. Βλέπουμε ατέλειες και η βιντεοανάλυση θα μας βοηθήσει να δούμε και πράγματα που δεν αξιοποίησε ο αντίπαλος» τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής του ΠΑΣ, Αργύρης Γιαννίκης.




ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back