Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Nέο Hyundai KONA-Live Streaming πρεμιέρα στο Μιλάνο

Εικόνα του άρθρου Nέο Hyundai KONA-Live Streaming πρεμιέρα στο Μιλάνο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/06/2017, 22:09
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Hyundai Motor θα μεταδώσει σήμερα Τρίτη 13 Ιουνίου 2017 ζωντανά στις 21.00μμ ώρα Ελλάδος (08:00 μ.μ. CEST) την πρώτη εμφάνιση του νέου Hyundai KONA, κατά τη διάρκεια lifestyle εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο. 

Η πρεμιέρα του νέου Hyundai KONA αντιπροσωπεύει το επόμενο βήμα για την Hyundai Motor στο ταξίδι της να αναδειχθεί η Νο1 ασιατική μάρκα αυτοκινήτων στην Ευρώπη έως το 2021 με την κυκλοφορία 30 νέων μοντέλων και εκδόσεων.

Το εμπρός τμήμα του νέου Hyundai KONA είναι εκφραστικό και ισχυρό, υιοθετώντας τη νέα οικογενειακή ταυτότητα της Hyundai Motor, τη μάσκα Cascading η σχεδίαση της οποίας εμπνέεται από τη ροή του καυτού χάλυβα λίγο πριν πάρει τη μορφή του αυτοκινήτου. Παράλληλα προσθέτει στον προοδευτικό του χαρακτήρα κομψά και αιχμηρά σχήματα για να δημιουργήσει μια μοναδική πρόταση στη κατηγορία sub-compact SUV.

Πριν και μετά την πρεμιέρα, οι θεατές μπορούν να παρακολουθήσουν συνεντεύξεις με την ομάδα του KONA στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.facebook.com/www.Hyundai.News/

Δείτε την αποκάλυψη του νέου Hyundai ΚΟΝΑ

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back