Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Hyundai Kona: Το νέο B-SUV με ευρωπαϊκές φιλοδοξίες

Εικόνα του άρθρου Hyundai Kona: Το νέο B-SUV με ευρωπαϊκές φιλοδοξίες
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/04/2017, 13:44
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Hyundai Motor ανακοίνωσε το όνομα του νέου B-SUV της εταιρίας: το νέο Hyundai Kona. 

Το νέο B-SUV θα είναι το τέταρτο μέλος της οικογένειας SUV της μάρκας στην Ευρώπη, που αποτελείται από τα Grand Santa Fe, Santa Fe και Tucson. Διαθέτει προοδευτικό ύφος που αντικατοπτρίζει τον τρόπο ζωής των σύγχρονων πελατών.

Το νέο Hyundai Kona είναι ένα σημαντικό ορόσημο στη διαδρομή της Hyundai Motor για να γίνει η μεγαλύτερη ασιατική μάρκα αυτοκινήτων στην Ευρώπη έως το 2021 λανσάροντας 30 νέα μοντέλα. 

Με θεμέλιο την αξιοπιστία των SUVs της Hyundai Motor, με περισσότερες από 1,4 εκατομμύρια πωλήσεις από το λανσάρισμα της πρώτης γενιάς Santa Fe, το 2001, το νέο Hyundai Kona είναι ένα πραγματικό SUV.

Το όνομα Kona συνεχίζει τη στρατηγική ονομασία των SUVs της Hyundai Motor και προέρχεται από την περιοχή Kona στο μεγάλο νησί της Χαβάης, όπου η ενέργεια και ο μοναδικός τρόπος ζωής του νησιού ταιριάζει με το δυναμικό χαρακτήρα το νέου Hyundai Kona. 

Όπως σημειώνει η Hyundai Motor τα αληθινά SUV γονίδια, η προηγμένη σχεδίαση και τα υψηλής ποιότητας χαρακτηριστικά ενισχύουν την επιδίωξη της μάρκας να προσελκύσει νέους πελάτες.

Το νέο Kona έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστεί το φθινόπωρο, πιθανότατα στην έκθεση Αυτοκινήτου της Φρακνφούρτης, τον Σεπτέμβριο. Πάντως, η Hyundai μέσα στο 2017 πρόκειται να λανσάρει πολλές εκδόσεις: νέα γενιά i30, ανανεωμένο i20, νέες εκδόσεις Tucson, νέα γενιά i30 Turer, νέο Ioniq (υβριδικό και ηλεκτρικό) καθώς και νέο Elantra. 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back