Oikonomou pisoi
ΗΠΕΙΡΟΣ

Νεκρός σε τροχαίο 51χρονος μοτοσικλετιστής

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/07/2016, 17:49
ΗΠΕΙΡΟΣ

Το μεσημέρι της Παρασκευής, στο 5ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Άρτας – Τρικάλων (στο ύψος του Πέτα Άρτας), μια δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας 51χρονος Έλληνας, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

Ενεργείται προανάκριση, από το Τμήμα Τροχαίας Άρτας, για τον προσδιορισμό των συνθηκών του θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος.

Συλλήψεις για υγειονομικές παραβάσεις

Συνελήφθη, την Κυριακή στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας, ένας 47χρονος Έλληνας.

Ο 47χρονος συνελήφθη, διότι ως υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, λειτουργούσε αυτό χωρίς σχετική άδεια λειτουργίας ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ειδική συσκευή ηχομέτρησης, κατελήφθη να λειτουργεί μουσική, έχοντας παραβιάσει τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Επίσης, συνελήφθη το Σάββατο, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην Φιλιππιάδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιππιάδας, ένας 47χρονος Έλληνας, για  υγειονομικές παραβάσεις.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε, ο 47χρονος, λειτουργούσε, ως υπεύθυνος, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέρια), χωρίς άδεια ιδρύσεως και λειτουργίας και χωρίς άδεια μουσικών οργάνων. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αναζητείται. Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιππιάδας.

Έκλεβε σερβιτόρους στην Άρτα

Συνελήφθη, το βράδυ του Σαββάτου στην πόλη της Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 33χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές σε βάρος υπαλλήλων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Αναλυτικότερα, ο 33χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη διότι στην Άρτα, εισήλθε σε καφετέρια και αφαίρεσε από τσαντάκι σερβιτόρου, το πορτοφόλι του που περιείχε χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα.

Από την περαιτέρω έρευνα που διενεργήθηκε, εξακριβώθηκε ότι ο κατηγορούμενος εμπλέκεται και σε άλλες δύο κλοπές προσωπικών αντικειμένων από υπαλλήλους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, που έγιναν την 24/04 και την 13/07/2016 στην πόλη της Άρτας ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Εκκρεμούσε σε βάρος του Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης 

Συνελήφθη, το βράδυ του Σαββάτου, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης.

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα μας, όπου κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε βάρος εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης από τις Γερμανικές Αρχές, σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται για  πλαστογραφία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Έδειρε και τραυμάτισε θαμώνες καφενείου

Συνελήφθη, από αστυνομικούς  του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Άρτας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, 51χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, σε καφενείο στον Άγιο Δημήτριο Άρτας, ο δράστης αρχικά επιτέθηκε σε έναν 47χρονο θαμώνα του καταστήματος, προκαλώντας του σωματικές βλάβες και στη συνέχεια αποχώρησε. Μετά από λίγη ώρα, επέστρεψε και αφού διαπληκτίστηκε με τον 46χρονο ημεδαπό ιδιοκτήτη του καταστήματος, τον τραυμάτισε στην πλάτη, με τη χρήση μαχαιριού.

Άμεσα από αστυνομικούς, αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 51χρονος.

Ο 46χρονος παθών μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Άρτας, ενώ ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back