ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Νέες εργολαβίες σε Καρδαμίτσια και Μάρμαρα

Εικόνα του άρθρου Νέες εργολαβίες σε Καρδαμίτσια και Μάρμαρα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/04/2019, 15:37
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τα Καρδαμίτσια και τα Μάρμαρα επισκέφθηκαν χτες ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Θωμάς Μπέγκας και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου .

Ο κ. Μπέγκας, στην επίσκεψή του, παρουσίασε τα έργα που γίνονται ή δρομολογούνται, αφού τόνισε, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ότι «στην παρούσα θητεία μας ξεκινήσαμε την προσπάθεια να καλύψουμε την απουσία του Δήμου όλα τα προηγούμενα χρόνια».

«Για πρώτη φορά αυτή η δημοτική αρχή επιστρέφει στους πολίτες και το τελευταίο ευρώ που εισπράττει ο Δήμος», υπογράμμισε και αναφέρθηκε στα δύο έργα προϋπολογισμού 2 εκατ. ευρώ, που αφορούν τις υποδομές στις περιοχές επέκτασης της Δημοτικής Ενότητας Ιωαννίνων.

Όπως είπε, έχουν ολοκληρωθεί έργα ανακατασκευής και ασφαλτοστρώσεων σε μια σειρά από δρόμους των Καρδαμιτσίων, όπως είναι στους δρόμους: Κοροντζή, Νέστωρος, Κοσμά Αιτωλού, Ομήρου, Δευκαλίωνος-Βουκουρεστίου, Μελανάκη, Νικοδήμου, Συνταγματάρχη Δαβάκη και Φιλικής Εταιρείας, Δεινοστράτους, Βενετίας, Κινέας, Μεγάλου Αθανασίου, 21ης Φεβρουαρίου (Καρδαμιτσίων), Διονυσίου Φιλοσόφου, 25ης Μαρτίου, Αριστάρχου, συμβολή Δ. Φιλοσόφου με Κοροντζή.

Εντός των ημερών, ξεκινάει δε μια νέα εργολαβία που προβλέπει την ανακατασκευή και ασφαλτόστρωση δρόμων σε Καρδαμίτσια, Μέλανδρα καΙ Νέα Ζωή (Ομήρου, Μενελάου, Δαβάκη, Μελεδάκη, Κόντογλου, Νέστωρα κ.ά.).

Ο κ. Μπέγκας στάθηκε ιδιαίτερα όμως στο έργο κατασκευής των δικτύων αποχέτευσης για την περιοχή των Καρδαμιτσίων, το οποίο περιλαμβάνεται στο μεγάλο πρόγραμμα της ΔΕΥΑΙ. «Εξασφαλίσαμε τη χρηματοδότηση για ένα έργο όχι μόνο τεράστιας περιβαλλοντικής σημασίας για το οικοσύστημα του Λεκανοπεδίου και τη λίμνη, αλλά και για ένα έργο που θα ολοκληρώσει τις υπόγειες παρεμβάσεις, ανοίγοντας το δρόμο για την υλοποίηση ουσιαστικών έργων υποδομής και στα Καρδαμίτσια», υποστήριξε.

Στα Μάρμαρα, ο Δήμος Ιωαννιτών ξεκινάει το επόμενο διάστημα δύο έργα που αφορούν την ανακατασκευή δρόμων και την αναβάθμιση της κεντρικής πλατείας.

Σήμερα το απόγευμα, η περιοδεία του κ. Μπέγκα και υποψήφιων δημοτικών συμβούλων θα συνεχιστεί σε Νεοχωρόπουλο και Σταυράκι.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back