Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Προοδευτική περιμένει την ΑΕΛ

Εικόνα του άρθρου Η Προοδευτική περιμένει την ΑΕΛ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/11/2018, 21:30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ «Στάθης Τσανακτσής» θα αντιμετωπίσει η γυναικεία ομάδα της Προοδευτικής Περάματος την ΑΕΛ, στις 18 Νοεμβρίου.

Η ομάδα ευχαρίστησε την ΕΠΣΗΠ και τον πρόεδρό της Κώστα Βρακά για την ανταπόκρισή τους στο αίτημα, ενώ αντίστοιχη ανταπόκριση υπήρξε από το δήμαρχο Θωμά Μπέγκα και τον αντιδήμαρχο Θωμά Γιωτίτσα, ώστε να αποκτήσει κερκίδα το γήπεδο του Περάματος. Η κερκίδα 250 θέσεων είναι προαπαιτούμενη για να αδειοδοτηθεί το γήπεδο και να χρησιμοποιηθεί ως φυσική έδρα της Προοδευτικής.

Για τον αγώνα με την ΑΕΛ μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Καλτσής. «Μετά την αρχική ισοπαλία με την Καρδίτσα και την ήττα από τον Άρη παίζουμε ξανά εντός έδρας και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να μπορέσουμε να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών δεν αντιμετωπίζουμε και αυτό μας δίνει τη δυνατότητα αφενός να κάνουμε καλές προπονήσεις, αφετέρου να  εμφανιστούμε έτοιμοι στο γήπεδο» τόνισε και κάλεσε τον κόσμο να πάει στο γήπεδο.

Η Κλεοπάτρα Σκούρου, η αρχηγός της ομάδας, πρόσθεσε ότι «θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, πιθανότατα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Από την πλευρά μας, όμως, έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας και θα κάνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο ώστε να φτάσουμε στη νίκη που θα μας βοηθήσει τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά για τη συνέχεια».

Από τον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τον Εργοτέλη (2/12) και σε όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας θα γίνεται live μετάδοση μέσα από την επίσημη σελίδα της Προοδευτικής στο facebook.

Τέλος, εκτός από τη Σκούρου, οι υπόλοιπες αρχηγοί της ομάδας είναι οι Γλυκερία Νικοπούλου, Σοφία Πελεκούδα και Κατερίνα Παπαδημητρίου.




ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back