ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νέα προϊόντα, νέες διακρίσεις

Εικόνα του άρθρου Νέα προϊόντα, νέες διακρίσεις
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/06/2022, 16:24
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τα νέα φυτικά επιδόρπια βρώμης, ΔΩΔΩΝΗ Plant’d, απέσπασαν τις πρώτες τους διακρίσεις, στα Superior Taste Awards 2022 που διοργάνωσε το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης.

Συγκεκριμένα, το ΔΩΔΩΝΗ Plant’d Βρώμη- Μήλο – Κανέλλα βραβεύτηκε με 2 χρυσά αστέρια, ενώ το ΔΩΔΩΝΗ Plant’d Βρώμη- Βανίλια και το ΔΩΔΩΝΗ Plant’d Βρώμη βραβεύτηκαν με 1 χρυσό αστέρι.

Η νέα σειρά της γαλακτοβιομηχανίας ήταν το μοναδικό προϊόν στο είδος του που διακρίθηκε παγκοσμίως στον διαγωνισμό, στην κατηγορία Products Alternative to Dairy.

Ο Μιχάλης Παναγιωτάκης, CEO της γαλακτοβιομηχανίας, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «η συγκεκριμένη βράβευση πιστοποιεί έμπρακτα την εξαιρετική ποιότητα και γεύση των ΔΩΔΩΝΗ Plant’d, ενός προϊόντος που λανσαρίστηκε πρόσφατα στην αγορά και έχει καταφέρει να κερδίσει ήδη πολύ θετικές εντυπώσεις. Ο στόχος παραμένει πάντα να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, έχοντας ως βάση την ποιοτική πρώτη ύλη, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές».

H νέα σειρά φυτικών επιδορπίων έχει βάση τη βρώμη και φυτικές πρωτεΐνες μπιζελιού. Τα προϊόντα δεν περιέχουν λακτόζη, φοινικέλαιο, σόγια, ξηρούς καρπούς και συντηρητικά. «Αποτελεί ένα καινοτόμο προϊόν εξαίρετης ποιότητας, η οποία διέπεται από τα πιο αυστηρά πρότυπα και είναι κατάλληλη για όσους επιλέγουν μια vegan διατροφή ή μία διατροφή με λιγότερα γαλακτοκομικά. Επιπλέον, τα φυτικά επιδόρπια ΔΩΔΩΝΗ Plant’d φέρουν την πιστοποίηση V-Label, η οποία αποτελεί ένα διεθνώς αναγνωρισμένο και καταχωρημένο σύμβολο σήμανσης προϊόντων που είναι κατάλληλα για vegan και vegeterian κοινό» όπως αναφέρει η εταιρία.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back