ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Νέα επιστολή για τη μεταστέγαση των ειδικών σχολείων

Εικόνα του άρθρου Νέα επιστολή για τη μεταστέγαση των ειδικών σχολείων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/12/2018, 15:17
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η Ένωση Γονέων επαναφέρει το θέμα της στέγασης του ειδικού Νηπιαγωγείου και ειδικού Δημοτικού ΣΑΠ Ιωαννίνων, με επιστολή προς τον αντιδήμαρχο Παντελή Κολόκα, την περιφερειακή διευθύντρια εκπαίδευσης και το διευθυντή Πρωτοβάθμιας.

Η Ένωση ανατρέχει στη σύσκεψη που έγινε τον περασμένο Ιούλιο, όπου αποφασίστηκε η μεταστέγαση του σχολείου στο χώρο του παλιού Χατζηκώστα. «Δεσμευτήκατε  μάλιστα,  δημοτική αρχή και αρμόδιοι φορείς της κυβέρνησης  ότι οι εργασίες θα ξεκινούσαν άμεσα ώστε να παραδοθεί το κτίριο έγκαιρα» αναφέρει η Ένωση.

Από τότε έχουν περάσει πέντε μήνες και η Ένωση αναφέρει ότι δεν έχει καμία πληροφόρηση, αλλά και ότι δεν έχει πάρει ακόμα απάντηση από το προ λίγων εβδομάδων δημοτικό συμβούλιο, όπου έκανε παρέμβαση.

Οι γονείς αναφέρουν ότι οι χώροι είναι ανεπαρκείς και ο μαθητικός πληθυσμός έχει αυξηθεί λόγω της υπόσχεσης μεταφοράς σε νέο χώρο. Προσθέτουν και κριτική στην κυβέρνηση, επ’ ευκαιρία, καθώς και στην ΕΕ, σε ΜΚΟ κ.ο.κ.

«Απαιτούμε εδώ και τώρα να μας απαντήσουν οι αρμόδιοι πότε θα ξεκινήσουν οι εργασίες ανέγερσης των κτηρίων στο παλιό ‘Χατζηκώστα’ παίρνοντας όλα τα μέτρα και τις αναγκαίες αποφάσεις  ώστε να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο Ειδικό Σχολείο που θα καλύπτει όλες τις εκπαιδευτικές  - παιδαγωγικές ανάγκες των μαθητών» καταλήγει η επιστολή.



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back