Oikonomou pisoi
ΕΛΛΑΔΑ

ΝΔ: Αναβολή από Ιωάννινα…

Εικόνα του άρθρου ΝΔ: Αναβολή από Ιωάννινα…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/11/2021, 15:02
ΕΛΛΑΔΑ

Την αναβολή του συνεδρίου της ΝΔ ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το… προσυνέδριο, στα Ιωάννινα. Το συνέδριο ήταν προγραμματισμένο να γίνει από 3 έως 5 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.

«Μιλώντας με αρκετά κομματικά μας στελέχη και χθες, στην πολύ ωραία περιοδεία την οποία κάναμε στη Δυτική Μακεδονία και στην Ήπειρο, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι είναι πιο σωστό στην παρούσα συγκυρία να μεταθέσουμε την οργάνωση του τακτικού μας συνεδρίου για τους πρώτους τρεις μήνες του 2022. Θα αναμένω τις σχετικές εισηγήσεις της Οργανωτικής Επιτροπής για την ακριβή ημερομηνία». 

Είπε επίσης ότι δεν έχει αμφιβολία «ότι θα μπορούσαμε να οργανώσουμε ένα υποδειγματικό Συνέδριο, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας. Προφανώς και όλοι όσοι θα προσέρχονταν θα ήταν εμβολιασμένοι και θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και τη δυνατότητα να κάνουν και rapid test. Όμως, σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι στην παρούσα συγκυρία θα έστελνε ενδεχομένως το λάθος μήνυμα».

Άγνωστο παραμένει αν ανάλογες πρωτοβουλίες θα υπάρξουν και σε άλλους τομείς της κοινωνικής δραστηριότητας, από την κυβέρνηση.  



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3