ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Να επιστρέψουν οι εργαζόμενοι στις δουλειές τους»

Εικόνα του άρθρου «Να επιστρέψουν οι εργαζόμενοι στις δουλειές τους»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/09/2019, 13:26
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το σωματείο Εμποροϋπαλλήλων επανέρχεται για το θέμα των εργαζόμενων στα Μαρκετ Ιν με ανακοίνωσή του, ζητώντας να επιστρέψουν στις δουλειές τους οι 11 εργαζόμενοι και να πάρουν όλα τα δεδουλευμένα.

«Ακόμη και τα αστικά δικαστήρια αναγνωρίζουν στους 11 εργαζόμενους ότι είναι εργαζόμενοι της Market In, πρέπει να γυρίσουν στη δουλειά και να πληρωθούν για τα προηγούμενα χρόνια» αναφέρει το σωματείο και επισημαίνει ότι «η δικαστική απόφαση επιβλήθηκε από τους αγώνες μας γιατί δεν τα βάλαμε μόνο με την εργοδοσία Market In, αλλά με το σύνολο των εργοδοτών στα Γιάννενα και πανελλαδικά, γιατί δε φοβηθήκαμε να τα βάλουμε με το ίδιο το κράτος την κυβέρνησή τους και τους μηχανισμούς καταστολής, γιατί δεν ήταν ένας αγώνας από 11 για τους 11 αλλά από όλους τους εργαζόμενους για όλους τους εργαζόμενους του κλάδου και τις οικογένειές μας».

Το σωματείο κατηγορεί τέλος τις κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για τις αποφάσεις τους και καταλήγει: «Συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο μέχρι να μπουν οι εργαζόμενοι στις δουλειές τους, να τους αποδοθούν τα δεδουλευμένα. Να πάρουν το μήνυμα όλοι οι εργοδότες της πόλης».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back