ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Να ξεκολλήσουμε από το τέλμα»

Εικόνα του άρθρου «Να ξεκολλήσουμε από το τέλμα»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/04/2019, 16:43
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στην Αθήνα, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο μίλησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Σπύρος Ριζόπουλος, κάνοντας και αυτός την εκδήλωση «ετεροδημοτών» με διάσημους και λιγότερο διάσημους, στο ακροατήριο.

Ο κ. Ριζόπουλος ανέπτυξε τις θέσεις του για την «περιφερειακότητα», τους πέντε προγραμματικούς άξονες της παράταξής του, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα προνόμια της καρέκλας. Ούτε με ενδιαφέρει να χτίσω σύστημα εξουσίας που θα κρατάει ομήρους τους πολίτες για να τους μετατρέπει σε πελάτες. Αυτά ενδιαφέρουν αυτούς που έχω χαρακτηρίσει ως την κλίκα των ξεπεσμένων».

Παρουσίασε το «'σχέδιο Έψιλον' όπως το ονομάσαμε. Το σχέδιο ανάταξης της ηπειρώτικης αξιοπρέπειας και αποκατάστασης των αδικιών που επί χρόνια συντελούνταν στον τόπο μας».

Τον παρουσίασαν ο δημοσιογράφος, ανταποκριτής της «Καθημερινής» στις ΗΠΑ Αθανάσιος Έλλις και ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών Νίκος Καραμούζης.

«Το να έχεις περιφερειάρχη που μπορεί να πάει να μιλήσει στα κέντρα εξουσίας του εξωτερικού είναι νομίζω πολύ σημαντικό - είναι από τους λίγους που θα μπορούσε να πάει, να επικοινωνήσει, να μιλήσει και να μην περιμένει τον υπουργό Εξωτερικών» είπε ο κ. Έλλις, τουλάχιστον όπως αποτυπώνεται το συγκεκριμένο κομμάτι στην ανακοίνωση των «Οριζόντων Ηπείρου». Ο κ. Καραμούζης από την άλλη, τόνισε: «Η Ήπειρος χρειάζεται κάποιον σαν τον Σπύρο για να κινητοποιήσει ανθρώπους, πόρους, επενδύσεις, να ξεκλειδώσει τις αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής».

Ανάμεσα στο ακροατήριο βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Δημήτρης Καμμένος, γνωστός μεταξύ άλλων για διάφορες, συνωμοσιολογικού, ακόμα και ρατσιστικού τύπου αναρτήσεις στα social media, η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μετά, πολιτευτής της ΝΔ Άντζελα Γκερέκου, η πρόεδρος του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού Σοφία Εφραίμογλου, η πρώην βουλευτής Μερόπη Καλδή κ.α.



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back