ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ν. Γκόντας: Προεκλογική πίτα και… προαναγγελίες

Εικόνα του άρθρου Ν. Γκόντας: Προεκλογική πίτα και… προαναγγελίες
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/02/2023, 16:34
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο Νίκος Γκόντας, παλιότερα δήμαρχος Ιωαννίνων, σήμερα μέλος της δημοτικής αρχής και εκ νέου υποψήφιος, ανακοινώνει την πρώτη επίσημη εκδήλωση της Ανεξάρτητης Πρωτοπορίας, στον δρόμο προς τις δημοτικές εκλογές.

Η παράταξη θα κόψει την πίτα της, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00 στο ξενοδοχείο Grand Serai.

Καλεί σε ανοιχτή συμμετοχή, δίνοντας προεκλογικό τόνο: «Στην εκδήλωση οι συμπολίτες καλούνται να συμμετάσχουν και θα έχουν την ευκαιρία, εκτός των άλλων, να γίνουν κοινωνοί της πορείας της παράταξης, από τον χρόνο δημιουργίας της μέχρι σήμερα, καθώς επίσης και της συνέχισης αυτής. Η πόλη μας μεγάλωσε και μαζί της μεγαλώνουν και οι απαιτήσεις. Αυτές οι απαιτήσεις είναι εκείνες που μας καθιστούν ακόμη πιο δυνατούς και με χρέος ευθύνης μαχόμαστε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, για το συμφέρον όλων των συμπολιτών μας» αναφέρει η παράταξη, η οποία μεταξύ άλλων προσθέτει ότι «έχει δώσει δέίγματα υπεύθυνης δουλειάς και παραμερίζοντας προσωπικές φιλοδοξίες, όταν αυτό χρειάστηκε, έγινε αρωγός για το βέλτιστο καλό της πόλης μας».

Αναφέρει ότι «το ίδιο θα πράξει και στο μέλλον», σε μια δήλωση που θα μπορούσε να μεθερμηνευτεί ως προάγγελος συνεργασίας. Έτσι και αλλιώς, στο χώρο της τοπικής δεξιάς, υπάρχουν μέχρι στιγμής τρεις παρατάξεις: Της Τατιάνας Καλογιάννη, του Νίκου Γκόντα και μια ανακοινωμένη, του Παντελή Κολόκα…

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back