Oikonomou pisoi
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το Μπιζάνι ως «ανεξάρτητο φέουδο»

Εικόνα του άρθρου Το Μπιζάνι ως «ανεξάρτητο φέουδο»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/01/2019, 16:50
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Με τους υποψηφίους της Δημοτικής Ενότητας Μπιζανίου συναντήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» Μωυσής Ελισάφ.

Ήταν άλλη μια συνάντηση στη σειρά των προεκλογικών επαφών του κ. Ελισάφ, προκειμένου να ανταλλάξει απόψεις και να συζητήσει προβλήματα και προτάσεις για κάθε περιοχή του Δήμου Ιωαννιτών.

Σύμφωνα με τους υποψηφίους, η δημοτική ενότητα Μπιζανίου λειτουργεί ως ανεξάρτητο «φέουδο» και όχι ως οργανικό τμήμα του Δήμου Ιωαννιτών.  Επίσης, τόνισε ότι «σε πολλές περιπτώσεις έργα και δράσεις υλοποιούνται αποσπασματικά και κατά το δοκούν, στην λογική της ψηφοθηρίας».

Ο κ. Ελισάφ από την πλευρά του τόνισε οτι η παράταξή του στοχεύει στη διεύρυνση της δημοκρατίας στην τοπική αυτοδιοίκηση.

«Σεβόμαστε τα πολιτικά κόμματα, τα θεωρούμε κύτταρο της δημοκρατίας, όμως ο κομματικός εναγκαλισμός της τοπικής αυτοδιοίκησης βλάπτει τόσο τα κόμματα όσο και την τοπική αυτοδιοίκηση. Εμείς πορευόμαστε με βάση τις αρχές και το πρόγραμμά μας, χωρίς κομματικές άλλες εξαρτήσεις» επεσήμανε.

Οι υποψήφιοι θα επεξεργαστούν συγκεκριμένες προτάσεις για την περιοχή του Μπιζανίου, οι οποίες θα συμπεριληφθούν στο συνολικό πρόγραμμα της παράταξης ως δέσμευση για την επόμενη τετραετία.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back