Oikonomou pisoi
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Μόνο στα λόγια αλληλέγγυα η δημοτική αρχή»

Εικόνα του άρθρου «Μόνο στα λόγια αλληλέγγυα η δημοτική αρχή»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/04/2019, 18:10
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σειρά στις προεκλογικές επισκέψεις στην ΕΛΕΠΑΠ, πήρε η παράταξη «Γιάννενα Τώρα» και ο υποψήφιος δήμαρχος Άρης Μπαρτζώκας, μαζί με μέλη του συνδυασμού.

Συναντήθηκαν με την πρόεδρο Νατάσσα Μπέγκα η οποία τους ενημέρωσε για τη λειτουργία, τις δομές, τα σχέδια και τις δυσκολίες.

Οι εκπρόσωποι της παράταξης δήλωσαν «εντυπωσιασμένοι» και ο κ. Μπαρτζώκας κατηγόρησε τη δημοτική αρχή ότι «μόνο στα λόγια είναι αλληλέγγυα με τους φορείς: Για παράδειγμα, ενώ υπόσχεται διαρκώς ότι θα βρει χώρους για τη μεταστέγαση του σχολείου που φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ, στην πραγματικότητα δεν προχωρά σε καμία έμπρακτη ενέργεια για την επίλυση του προβλήματος».

Κατηγόρησε επίσης τη δημοτική αρχή ότι «στις διάφορες παγκόσμιες μέρες και ιδίως όταν αυτές συμπίπτουν με την προεκλογική περίοδο, σπεύδει να οργανώσει φιέστες και να φωτογραφηθεί, αποκλείοντας μάλιστα τις υπόλοιπες παρατάξεις, ώστε να αποσπάσει μόνο εκείνη τα εύσημα».

Στην επίσκεψη, πλην του κ. Μπαρτζώκα, συμμετείχαν οι Δ. Πάνου, Κ. Βασιλείου, Γ. Γοργόλης, Α. Μάγκου-Γαλάρη, Ε. Μπετούνη.




ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back