ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μιχ. Πλιάκος: «Να ξεπεράσουμε τις διαχωριστικές γραμμές»

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/08/2019, 17:29
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ορκωμοσία έγινε και στον Δήμο Ζίτσας, με τον επανεκλεγέντα δήμαρχο Μιχάλη Πλιάκο και τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους να παίρνουν τις ευχές του μητροπολίτη Μάξιμου μέσω του πρωτοσύγκελου της Μητρόπολης. 

Στη χτεσινή τελετή ορκωμοσίας στην πλατεία του νέου Δημαρχείου στην Ελεούσα παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ Γιώργος Αμυράς και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Αθανάσιος Μπαλέρμπας ο οποίος συνοδευόταν από τον νομικό σύμβουλο του υπουργού Ηλία Γάτσιο. Ο κ. Γάτσιος τέλεσε τον πολιτικό όρκο επτά συμβούλων.

Ο εκ νέου δήμαρχος κ. Πλιάκος, στο μήνυμά του, έκανε αναφορά στα περί συνεργασίας: «Όλοι μας πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να ξεπεράσουμε τις διαχωριστικές γραμμές και τις μικροκομματικές αντιλήψεις… Ας αποδείξουμε ότι, όλοι μας αγαπάμε τον ίδιο τόπο, και αγωνιζόμαστε για την ανάπτυξη και την πρόοδό του προς όφελος των πολιτών». Χαιρετισμούς απηύθυναν και οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης Βασίλης Γαρδίκος, Γιώργος Λωρίδας και Γιώργος Ζιάκκας.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back