ΗΠΕΙΡΟΣ

Μια τελετή ανακήρυξης... στο γήπεδο

Εικόνα του άρθρου Μια τελετή ανακήρυξης... στο γήπεδο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/06/2023, 22:48
ΗΠΕΙΡΟΣ

«Σεβόμενοι την επιθυμία του Χουάν να πραγματοποιήσουμε την ανακήρυξη, σε μια σεμνή τελετή, στο φυσικό του περιβάλλον, που δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, βρισκόμαστε σήμερα εδώ, στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας, όπου ο Χουάν Ραμόν Ρότσα δίνει απλόχερα τα φώτα του και την ίδια την ψυχή του, για την ομάδα του Θεσπρωτού μας»:

Αυτό ανέφερε ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στην τελετή ανακήρυξης του Ρότσα σε επίτιμο δημότη της πόλης, το Σάββατο 10 Ιουνίου, στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας, πριν την έναρξη του εντός έδρας αγώνα του Θεσπρωτού με τον Αλμωπό Αριδαίας.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, από το 2019 είναι ο προπονητής του Θεσπρωτού. «Από το 2019 έχουμε τη χαρά και την τιμή να εγκατασταθεί στον Δήμο μας, κρατώντας το τιμόνι του Θεσπρωτού, τον οποίο και καθιέρωσε στη δεύτερη κατηγορία. Ως ένδειξη τιμής, σεβασμού και αναγνώρισης της προσφοράς του στον τόπο μας, αποφασίσαμε στο Δημοτικό μας Συμβούλιο να τον ανακηρύξουμε επίτιμο δημότη μας» τόνισε ο κ. Λώλος.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back