ΗΠΕΙΡΟΣ

Χουάν Ραμόν… Τσίπρας

Εικόνα του άρθρου Χουάν Ραμόν… Τσίπρας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/12/2021, 16:22
ΗΠΕΙΡΟΣ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αλέξης Τσίπρας συνάντησε τον προπονητή του Θεσπρωτού Χουάν Ραμόν Ρότσα, κατά την επίσκεψή του στην Ηγουμενίτσα.

«Αυτός είναι ο άνθρωπος που είχα φωτογραφία του πάνω από το κρεβάτι μου» είπε ο κ. Τσίπρας, γνωστός για τα «πράσινες» ποδοσφαιρικές προτιμήσεις του και συζήτησε μαζί του διάφορα θέματα, από τον Μέσι μέχρι τη χούντα του Βιντέλα, στην Αργεντινή.

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, γνωστός (και) για τις αριστερές πολιτικές του πεποιθήσεις,  εξήγησε πώς έμεινε έξω από την εθνική ομάδα της Αργεντινής που κατέκτησε το μουντιάλ του 1978 λόγω ακριβώς των πολιτικών του φρονημάτων. Ο δε Αλέξης Τσίπρας θυμήθηκε την πρώτη φορά που πήγε στο γήπεδο της Λεωφόρου για να δει τον Παναθηναϊκό απέναντι στον Πανιώνιο με τον Ρότσα τότε να βρίσκεται απέναντι στον Σαραβάκο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην ανακοίνωσή του, αναφέρει επίσης ότι ο κ. Ρότσα, μιλώντας πρόσφατα στην εφημερίδα «Puntal» της Αργεντινής, μεταξύ άλλων «αναφέρθηκε στην κρίση στην Ελλάδα, αλλά και στη στήριξή του στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back