ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μια συνάντηση... χωρίς εντάσεις

Εικόνα του άρθρου Μια συνάντηση... χωρίς εντάσεις
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/03/2019, 17:26
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Γκόντας και ο πρώην δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος, κάποτε αντάλλαζαν επιθετικές κουβέντες στο δημοτικό συμβούλιο, για μια δεκαετία και πλέον, ενίοτε βρίσκονταν και στα δικαστήρια, για πολιτικούς πάντα λόγους.

Η συνάντησή τους στον Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας, όπου πλέον ο κ. Φίλιος είναι πρόεδρος είναι μια είδηση από μόνη της, παρότι οι εποχές της έντασης έχουν περάσει.

Ο κ. Φίλιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη δημιουργία του βιολογικού καθαρισμού που έγινε επί της πρώτης δημαρχίας του, λέγοντας ότι «βοήθησε τα μέγιστα» στην προστασία της λίμνης και πρόσθεσε ότι «στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τις συνθήκες εκείνες που επιβάλλονται για να αναβαθμιστεί η λίμνη μας. Πρώτος και κυριότερος στόχος μας είναι να δώσουμε την ανάσα που χρειάζεται αυτή τη στιγμή η λίμνη μας και προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να εργαστούμε όλοι μας».

Ο κ. Φίλιος αναφέρθηκε στην δημιουργία και λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού, ο οποίος βοήθησε στα μέγιστα στην προστασία της λίμνης, για να πάρει τα σχετικά εύσημα από τον κ. Γκόντα. Παρόν ήταν και ο πρώην δήμαρχος Τάσος Παπασταύρος, για τον ο οποίο ο κ. Γκόντας τόνισε ότι «έβαλε τη δική του σφραγίδα με την κατασκευή του τριτοβάθμιου». Παρεμπιπτόντως, ο κ. Παπασταύρος έχει διατελέσει και αυτός πρόεδρος στον φορέα, μετά τη δημαρχιακή του θητεία.

Ο κ. Γκόντας ευχαρίστησε τον κ. Φίλιο για την εκτενή ενημέρωση και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας «υποσχέθηκε αμέριστη συμπαράσταση από τον ίδιο και την παράταξή του στην προσπάθεια που καταβάλλεται αυτή τη στιγμή για την προστασία της λίμνης».

Μάλιστα, είπε ότι θεωρεί την τοποθέτηση του κ. Φίλιου στη συγκεκριμένη θέση «ευχάριστο γεγονός διότι και γνώσεις και θέσεις και δυνατότητες έχεις να παράξεις έργο για την σωτηρία της λίμνης μας», όπως είπε.

Πρόσθεσε προγραμματικές δεσμεύσεις της παράταξης και κατέληξε λέγοντας ότι «η παράταξή μας εκφράζει την συμπαράσταση στο έργο που έχει να κάνει ο φορέας διότι είναι  κοινός παρανομαστής η αγάπη μας για τη λίμνη μας».



ΣΧΟΛΙΑ
Κώστας
Α ρε Γκόντα ξεφτιλισμένε... ο φιλιος σε γλένταγε τόσα χρόνια, έβριζε τη γυναίκα σου και οτι εχεις ιερό και εσύ τωρα φιλάς την κατουρημένη πόδια του...συγχαρητηρια
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3