Oikonomou pisoi
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μια όχι απλά προεκλογική επίσκεψη

Εικόνα του άρθρου Μια όχι απλά προεκλογική επίσκεψη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/04/2019, 17:48
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το Κουτσελιό επισκέφθηκε ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, τον τόπο καταγωγής του δηλαδή, συνοδευόμενος από υποψήφιους και υποψήφιες της παράταξης.

«Η επίσκεψη είχε έναν ιδιαίτερο τόνο, με δεδομένο ότι ο κ. Μπέγκας κατάγεται από το Κουτσελιό κι ήταν μεγάλος ο αριθμός των κατοίκων οι οποίοι των περίμεναν σε όλα τα καταστήματα της περιοχής που επισκέφθηκε ο δήμαρχος για να τους χαιρετήσει και να συνομιλήσει μαζί τους» αναφέρει η Ενότητα Πολιτών.

Μεταξύ των θεμάτων που συζήτησε ο δήμαρχος με τους πολίτες, ήταν το πρόγραμμα έργων που στη δημοτική ενότητα Παμβώτιδας,  καθώς και το πρόγραμμα αγροτικής οδοποιίας που εγκρίθηκε πρόσφατα, αλλά και οι ευχές για επιτυχία στις εκλογές.

Νωρίτερα ο κ. Μπέγκας είχε επισκεφθεί Κατσικά, Λογγάδες και Ανατολή. «Πρόκειται για έναν πρώτο κύκλο επισκέψεων όπου έρχομαι κυρίως να ακούσω εσάς» αναφέρει ο κ. Μπέγκας. Θα ακολουθήσουν μετά το Πάσχα και ανοιχτές συγκεντρώσεις.

Τέλος, ο δήμαρχος κάλεσε τους δημότες να πάρουν μέρος στην εκδήλωση των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου την Τετάρτη 17/6 στην οδό Πυρσινέλλα 1.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back