ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μία νεκρή στην παράκαμψη, δυο τραυματίες, τρία τροχαία ατυχήματα…

Εικόνα του άρθρου Μία νεκρή στην παράκαμψη, δυο τραυματίες, τρία τροχαία ατυχήματα…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/06/2016, 16:57
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

​Η πόλη των Ιωαννίνων τις τελευταίες ώρες «βίωσε» με τον χειρότερο τρόπο τις απώλειες συνανθρώπων μας, που αφήνουν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο.

Το βράδυ της Πέμπτης, στην Περιφερειακή Οδό, στον κόμβο του Νεοχωρόπουλου, μια νέα κοπέλα, εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, 29 ετών, με καταγωγή από το Βουλγαρέλι, απεβίωσε μετά τη σφοδρή σύγκρουση του αυτοκινήτου που οδηγούσε με μία νταλίκα.

Στο ίδιο τροχαίο δυστύχημα σοβαρά τραυματίστηκε και η 27χρονη συνοδηγός της, η οποία και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, σε κρίσιμη κατάσταση. Η κηδεία της 29χρονης θα γίνει αύριο.

Παράλληλα, το πρωί της Παρασκευής, ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη στον κόμβο της Λεωφόρου Δωδώνης με την Κενάν Μεσαρέ, όταν ένα αγροτικό όχημα, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφρά, ο οδηγός της μηχανής.

Μόλις λίγα λεπτά αργότερα, επί της Λεωφόρου Δωδώνης αυτή τη φορά, στο κέντρο των Ιωαννίνων, σημειώθηκε και ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα, μετά από σύγκρουση δυο αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα να σημειωθούν μόνο υλικές ζημιές, και να μην υπάρξουν τραυματίες.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back