ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μια μαγιάτικη βραδιά με ημιμαραθώνιο

Εικόνα του άρθρου Μια μαγιάτικη βραδιά με ημιμαραθώνιο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/05/2017, 21:33
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότεροι από 1000 δρομείς θα συμμετάσχουν το Σάββατο 13 Μαΐου στον 2ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Ιωαννίνων και τον αγώνα 5km.

«Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία», όπως επεσήμανε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων, Βαγγέλης Γραμμενιάτης. Ο κ. Γραμμενιάτης υπογράμμισε παράλληλα ότι «η οργανωτική επιτροπή κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την διοργάνωση ενός άρτιου και ασφαλούς αγώνα, σε μια από τις ομορφότερες διαδρομές της πόλης των Ιωαννίνων».

Ο τεχνικός διευθυντής του αγώνα και εκπρόσωπος της εταιρίας διοργάνωσης αθλητικών event «My Adventure», Βασίλης Τζουμάκας ανέφερε ότι «ο 2ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος είναι μια πολύ σημαντική διοργάνωση για την πόλη και οι βάσεις που μπήκαν σε οργανωτικό επίπεδο αποδεικνύουν πως ο αγώνας ήρθε για να μείνει».

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 7 το απόγευμα από την πλατεία Μαβίλη. Η διαδρομή του ημιμαραθώνιου διασχίζει το ιστορικό κέντρο της και συνεχίζει, δίπλα στη λίμνη. Σταθμοί τροφοδοσίας θα υπάρχουν ανά 4km. Τη διοργάνωση συμπληρώνει ο αγώνας των 5km, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 9.15 το βράδυ από την πλατεία Μαβίλη επίσης. Οι απονομές θα γίνουν στις 20.45 για την γενική κατηγορία, κατηγορία γυναικών και ηλικιακή κατηγορία 40+ στα 21km ενώ στις 22.00 για τα 5km και τις υπόλοιπες ηλικιακές κατηγορίες. Συνδιοργανωτής του αγώνα είναι ο δήμος Ιωαννιτών ενώ η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου.

Και κάποιες βασικές λεπτομέρειες για τους δρομείς: Μπορούν να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους το απόγευμα της Παρασκευής (6-9μ.μ) και το πρωί του Σαββάτου (10.30-13.30) από το κατάστημα της Fifth Element (Δαγκλή2 και Παπάζογλου). Το απόγευμα του Σαββάτου (16.30-18.30) θα γίνεται παραλαβή των αριθμών και των chip χρονομέτρησης για τον αγώνα των 21km από τη Γραμματεία του αγώνα στην πλατεία Μαβίλη και από τις 19.30-20.30 για τον αγώνα των 5km, από το ίδιο σημείο.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back