ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μια εύκολη ήττα

Εικόνα του άρθρου Μια εύκολη ήττα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/08/2018, 02:37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΣ δεν είναι έτοιμος για το πρωτάθλημα και αυτό φάνηκε στον πρώτο του αγώνα, με την ΑΕΚ, τον οποίο έχασε εύκολα και δίκαια με 2-0.

Η ομάδα του Πετράκη, χωρίς τον Κόντε που φεύγει για αραβική χερσόνησο, στήθηκε αμυντικά και προσπάθησε να πιέσει ψηλά την ΑΕΚ, αλλά και να «κόψει το βήχα» από νωρίς με ένταση στα μαρκαρίσματα. Η πρωταθλήτρια ωστόσο δεν είχε πρόβλημα να ελέγξει τον αγώνα και εκτός από μια περίπτωση με τον Νικολιά που κόπηκε την τελευταία στιγμή, ο ΠΑΣ ήταν «αόρατος» επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο.

Σα να μη φτάνει αυτό, στο 37’ ο Πόνσε άνοιξε το σκορ, όταν η μπάλα πέρασε από την άμυνα, έφτασε στον Λιβάγια (που ήταν ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ), αυτός πέρασε τον Μιχαήλ και ο Πόνσε έκανε το 1-0.

Το χειρότερο είναι ότι ο ΠΑΣ δεν αντέδρασε μέχρι το τέλος.  Ο Λιβάγια μπήκε με γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ξεκινώντας τη φάση που κατέληξε σε αυτόν, στο 47’.

Ο Γιάννης Πετράκης προσπάθησε να αλλάξει τη μοίρα του ματς, ωστόσο μόνο ο Μυστακίδης φάνηκε να μπορεί να επηρεάσει κάπως το παιχνίδι της ομάδας. Ο Κριζμάν αντίθετα, χρειάζεται χρόνο. Το ματς κύλησε χωρίς τίποτε ιδιαίτερο μέχρι το τέλος, με γκολ του Μάνταλού που ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ.


AΕΚ(Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Τσόσιτς,  Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Λόπες, Γαλανόπουλος, Άλεφ, Μπακασέτας, Γκάλο  (73’ Κλωναρίδης), Πόνσε (68’ Γιακουμάκης), Λιβάγια (64’ Μάνταλος).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελίδης,  Νικολιάς, Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Τσικάρσκι, Ξυδάς, Κάστρο  (61’ Τζημόπουλος), Κακούμπα (64’ Μυστακίδης), Γιάκος (46’ Κριζμάν),  Λίλα.


FcTables.com





ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back