ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μια εκδήλωση για τον ποιητή Κώστα Κρυστάλλη

Εικόνα του άρθρου Μια εκδήλωση για τον ποιητή Κώστα Κρυστάλλη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/11/2018, 17:31
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ένα αφιέρωμα στον ποιητή από το Συρράκο Κώστα Κρυστάλλη διοργανώνει ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Συρρακιωτών Ιωαννίνων και τον Δήμο Ιωαννιτών, την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, στις 19:30, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών.

Η εκδήλωση, που τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, περιλαμβάνει ομιλία, ανάγνωση αποσπασμάτων από το έργο του ποιητή και μία θεατρική παράσταση και γίνεται με αφορμή τη συμπλήρωση 150 ετών από τη γέννηση του ποιητή.

Η ομιλία θα γίνει από  τη Συρρακιώτισσα και πρώην σύμβουλο φιλολόγων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων Βούλα Σκαμνέλου με θέμα «Κρυστάλλινα περάσματα και διέξοδοι στον Κώστα Κρυστάλλη: Αγώνες για να μη μας ‘φάει ο κάμπος’». Θα ακολουθήσει από την εκπαιδευτικό Αμαλία Σούλτη και τον ραδιοφωνικό παραγωγό Γιάννη Μπισέλα.

Στις 20:00, η ομάδα τέχνης «Βορείως» θα παρουσιάσει μια θεατρική προσέγγιση της ζωής και του έργου του Κρυστάλλη, σε σκηνοθεσία Γιάννη Σεντελέ, δημάρχου Βορείων Τζουμέρκων.  Ο τίτλος της παράστασης είναι «… δι’ αυτόν τον προορισμόν…».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back